Connect with us

Hír

Mark Glowinski további 3 évre a Coltsé!

Nem túl meglepő lépésre szánta el magát Chris Ballard azzal, hogy meghosszabbította Mark Glowinski szerződését. Végre egy életképes támadófal állt össze Andrew Luck előtt, amelynek minden elemét szeretné magához láncolni.

 

 

A 26 éves támadófalember 2017 decemberében került a Coltshoz, miután a Seahawks waivelte a rosteréről. Az idei szezont tartalékként kezdte meg, de a hatodik fordulóban már a kezdőben találta magát Matt Slauson sérülése miatt. Azóta két meccset kivéve (amiket sérülés miatt hagyott ki) kirobbanthatatlan kezdőnek számít a RG posztról: 404 passz snapen mindössze 1 sacket, összesen pedig 16 nyomást engedett Luckra.

 

Ez bőven elég volt ahhoz, hogy új szerződést kapjon, hiszen a jelenlegi kontraktusa lejárt, Ballard pedig nem engedte, hogy tesztelje a piacot. Glowinski egy 3 éves, $18 milliós szerződést írt alá, amellyel $4,2 milliós aláírási bónuszt kapott. Ezzel a $6 milliós átlaggal a 15. legjobban fizetett RG lett a ligában, amivel rettentő jól járt a Colts. Ugyanakkor az, hogy ilyen kedvező feltételekkel írhatott alá, az vélhetően az ő köszönetnyilvánítása a csapat felé, miután esélyt adtak neki a seattle-i évek után.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!