Connect with us

Hír

Sean Lee még nem tudja mit hoz számára a jövő

A Dallas Cowboys számára befejeződött a 2018-as szezon, így a játékosok és a csapat már csak az előttük álló idényre fókuszálhat. Így van ezzel Sean Lee is, akinek még a karrierje folytatása sem eldöntetett.

 

 

Lee a kilencedik szezonját zárta le az éjjel, de egy olyan idénye sem volt eddig, amelyen mind a 16 alapszakasz találkozón pályára lépett volna. A sérülések mindig is megkeserítették a karrierjét, ráadásul már az idő vasfoga is eljárt felette. A következő szezonban már 33 éves lesz, vagyis a fizikuma és gyorsasága megkopóban van, nem véletlenül szorította őt ki a kezdőből az újonc Leighton Vander Esch. Éppen ezért nem csak az a kérdés, hogy a Cowboys megtartja-e, hanem hogy folytatja még karrierjét, vagy visszavonul.

 

Meglátjuk. Most bőven lesz időm átgondolni a lehetőségeimet. Imádom ezt a játékot, imádom a Dallas Cowboyst, de ahhoz, hogy játszani tudjak, egészségesnek kell maradnom, amit sajnos nem tudok garantálni. Beszélnem kell a családommal és a szervezettel is, és csak azután kaphatok választ erre a kérdésre.

– mondta a veterán linebacker.

 

Lee nem véletlenül emelte ki, hogy a Cowboys fejeseivel is beszélnie kell, hiszen ebben a sportágban minden egyes dollár számít. Abban mind megegyezhetünk, hogy egy rotációs linebacker számára $7 milliós alapfizetés nagyon sok, amit okosabban is fel lehetne használni – és ami egy cut esetén fel is szabadulna a Cowboys salary capjében. A szerződése egyébként már csak a 2019-es idényre szól, és abban szinte biztosak lehetünk, hogy Jerry Jones ennyi pénzért nem fogja megtartani. Így vagy átstrukturálják a kontraktusát, vagy könnyes búcsút vesznek egymástól a felek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!