Connect with us

Érdekességek

Sean Payton az idei alapszakasz legmagasabban rangsorolt edzője

Miközben a liga negyede új főedzőt keres, mert nem volt megelégedve vezetője munkásságával, azért jó néhány kiváló teljesítmény is akadt a head coachok között. Közülük is kiemelkedett Sean Payton. Legalábbis a headcoachranking.com internetes oldal szerint.

 

Az oldal több különböző mérőszám alapján pontozza a főedzők munkásságát és ezen tulajdonságok alapján hoz létre egy végső rangsort a főedzők számára. Ilyen faktor például a játékhívások, az időmenedzsment, a meccs közben történő korrigálások, a gameplan vagy például a felállások. Mindegyik kategóriában egy 10-es skálán kap értékelést az edző, végül pedig ezek összessége ad ki egy pontszámot. Payton többek között ezeknek köszönheti első helyét, na meg annak, hogy csapata az NFC első kiemelését is megszerezte.

 

 

 

Érdekessége a rangsornak, hogy az ötödik helyen egy újonc vezetőedző, Matt Nagy végzett, de egy másik újonc, Frank Reich is a top10-ben, a kilencedik helyen zárt. A rájátszásba nem jutó csapatok közül, a Browns ideiglenes edzője, Gregg Williams zárt csak a top10-ben, ő a hetedik helyet szerezte meg magának. Az első tíz így néz ki:

 

Sean Payton, Saints – 8.0
Andy Reid, Chiefs – 7.9
Sean McVay, Rams – 7.9
John Harbaugh, Ravens – 7.8
Matt Nagy, Bears – 7.7
Bill Belichick, Patriots – 7.6
Gregg Williams, Browns – 7.5
Anthony Lynn, Chargers – 7.4
Frank Reich, Colts – 7.4
Pete Carroll, Seahawks – 7.4

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!