About the author

15 Comments

 1. 1

  Arnold Patsenegger

  Az Eagles és a Patriots beütött rendesen.???????

 2. 3

  Pizsama

  Itt van újra Al! XD

 3. 4

  acsdav2

  Ha az utolsó kép nem photoshop, akkor lenne egy komoly kérdésem. Ennek a Stpehen A. Smithnek a műsora, hogy vonzhat még embereket a képernyő elé? Mert, ha nagyot mondana, mint Skip Bayless, akkor oké, ez is egy taktika, így lehet felkelteni az érdeklődést. De ő konkrétan hülyeséget mond, ami nem igaz. A Chargers@Chiefs meccs előtt mondta, hogy a Hunter Henry- Derrick Johnson match upot nagyon várja, mert a TE idén remek szezonon van túl…….

 4. 6

  Tizenkettes

  Vitaindítónak nem lenne rossz egy ilyen rangsor, de egy idióta barommal nem lehet mit kezdeni. Aki kettőnél több éve követi az NFL-t, az nem gondolhatja komolyan, hogy egy ilyen listán nincs helye Breesnek, miközben Prescott ott virít. És akkor az ESPN azt akarja, hogy komolyan vegyék… Az ilyen barmokat a csatorna helyében páros lábbaé vágnám ki, mert csak kiröhögtetik magukat.

 5. 7

  Jarred

  Sajnos nem photoshop, de erre gondolom már rájöttél a lenti videóból. Hogy hogyan vonzhat embereket? Háááát… maradjunk annyiban, hogy itthon is látunk olyan műsorokat és embereket (nemcsak sportoknál) akikről egyből meg lehet állapítani, hogy nem ért hozzá/nem való TV elé, de mégis csomóan nézik, mert… mert… mert nem tudom. Szóval én ezen nem lepődök meg.
  Egyébként régebben Skip Baylesszel ketten együtt voltak. Na az egy külön műfaj volt.

 6. 8

  Breki a béka

  A forma a tipikus “valaha sportoltam és így értek mindenhez” kategória.
  Mint itthon akik lábasfociban játszottak 2 szezont a vasasban meg ötöt az osztrák negyedosztályban, aztán az M4-en osztják az észt:HÁT HA ELTALÁLJA A LABDÁT,ÉS ÜRES A KAPU,AKKOR GÓL.

  És itt most közel sem arról van szó,hogy például Romo,Elway,stb… volt játékosként ne lenne hiteles forma,hanem hogy tényleg lófaszra valóak az ilyen noname rikkancsok(pl S.A.S),akik magas szintet se értek el egyetlen sportban SE, és még tanulmányokat se folytattak az adott területen.

 7. 9

  wolandrule

  A sorrend tök mindegy, de én pont a Saintsben nem érzem az erőt.

 8. 10

  wolandrule

  Stephen A. Smith ezzel rendesen mellényúlt, de amúgy nem tök sötét az ember.

 9. 11

  Everlast77

  Idióta bohóc :D és tényleg, amikor még Skip Bayless is ott ült, hát az néha mindenek a legalja tudott lenni :D
  Egyébként meg ezt nyilván ő sem hiszi el, de ha lehozott volna egy ilyen listát:
  1. Brees
  2. Brady
  3. Luck/Mahomes/Rivers
  Akkor nem lehetett volna műsort csinálni, mert mindenki csak bólogatott volna :)
  Szóval cirkuszt………

 10. 12

  acsdav2

  Hát én műsort nem tudok mondani, hogy őszinte legyek. Arra nyilván van példa, hogy egy mérközés szünetében van olyan szakértő aki nem ért hozzá, de ott csak kényszerből nézzük őt. Nem miatta kapcsolunk a meccsre.

 11. 13

  kitalaltnev

  A “Chargerses” Dinklage itt is jól tolja. :))))

 12. 14

  d zoli

  A KC-nek odahaza működött a védelme!

 13. 15

  d zoli

  Skip! Skip! Skip! SKIHIIIP! /Shannon/

  Skipnek is már régen elment otthonról a fejében lakó kisember. Csak előtte megnyomott minden gombot. Brady rajongóként nekem kínos amint néha lerendez ha TB12 egy rossz teljesítményén van túl. Mostanában épp Belichecket szapulja. Micsoda szar védelem van idén. Sose volt még ilyen stb. Mondja ezt a 7. scoring defense-re.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team