About the author

42 Comments

 1. 1

  Attila

  Ezek utan amit napok ota muvel ugy basznam ki mint szart a palankon, halott penz ide vagy oda.

 2. 2

  Nyílméregbéka

  Mert te akkora nagy bennfentes vagy ugye, hogy pontosan tudod is mi történik ott! :DDD

 3. 3

  Debreceni József

  A Jets gondolom tárt karokkal várja😁. Amúgy meg a Steelers hülye, elengedi Bellt és kivágja Brownt és BigBenre épít aki szintén belengette egy éve hogy visszavonul. Good job, így a Brownsnak “csak” a Ravenst kell lenyomnia ha be akarja húzni a csoportot. Még a végén tényleg 2 év alatt átmennek 0-16-ból playoff résztvevőbe.

 4. 4

  Csabesz20

  Én el tudnám képzelni a Pats-ben is, bár csak akkor ha kivágják, mert nem hiszem, hogy AFC-n belül odaadnák bárkinek is.

 5. 5

  Breki a béka

  Nincs itt semmi balhé,csak Tomlin így kezdi az újjáépítést.
  Gondolom fél megmondani Will Ferrel öccsének,hogy ő már új frencsájz QB-t szeretne…:(

 6. 6

  csak ezt ne

  Ez már akkora baromság, hogy el se hiszem. Most már ami történt megtörtént, mindenki lehiggadhatna, megállapodhatnának, hogy nem okoznak károkat egymásnak, hanem továbblépnek balhé nélkül. Nyilván ez már a sokadik esete AB-nak. De a Bell történet után, ez már így túl sok.

  Csak az baj, hogy erőltetik mindkét oldalon ahelyett, hogy csillapítanák. Nem érzem túl okos stratégiának, de általában így vagyok Tomlinnal, hogy nem értem mi a titok benne. Most ezt nagyon gyorsan be kellene fejezni, a jövőre vonatkozóan egyértelmű szigorú szabályokat hozni és elmenni pihenni és pihentetni az esetet csendben.

  A csapattársak meg duguljanak el. Profi játékosok, azzal játszanak, akit a csapat leigazol, ha büdös a szája, vagy ha hülyeségeket is csinált tavaly, akkor is. Már a Bell történetnél se értettem, hogy miért kommunikálnak a falemberek folyamatosan Bell ellen a sajtóban.

  Valahogy nem bízom most a racionális megoldásban, ahogy még tegnap, hogy szőnyeg alá söprik és rejtett aknákkal ugyan, de folytatódik az együttműködés, a mostani hírek arra mutatnak, hogy válás lesz, de AB nyugodt lehet, lesz új kérő rengeteg. Nyilván olyat szeretne ebben az esetben, ahol a sok pénz mellett a gyűrű sem kizárt.

 7. 7

  György Zsenák

  És elég esélyes, hogy Big Ben idén visszavonul. Tavaly sem sok hiányzott

 8. 8

  chester

  A falemberes részhez: én csak arra tudok gondolni, hogy sokaknak ezek az évek az utolsó esélyek arra, hogy gyűrűt szerezzenek, vagy az életkoruk, vagy a szerződésük hossza miatt. Ahogy vélhetően ők sem vakok, és látják, hogy Big Ben sem lesz fiatalabb, és hát ki tudja, hogy Rudolphfal, vagy más irányítóval is tartani fogják ezt a szintet.

  És ebbe rondított bele Bell és Brown is, egyiket sem lehet hibáztatni, mert a saját javát akarják, de a csapattársak szemében érthető. Aztán ki tudja mi van az öltözőn belül, ki ott a hangadó, van-e szétszakadás stb.

 9. 9

  csak ezt ne

  Érthető, hogy vannak érzelmeik. De ne rontsanak a helyzeten. Ha haragszanak rá, küldjenek neki magán emailt, ahol kifejthetik, hogy anyád. De a sajtóban? Ez mire jó?

 10. 10

  kitalaltnev

  Elmérgesedő szappanopera félig a nyilvánosság előtt. Sajnálatos. :((
  Egy bizonyos, a legpocsékabb fegyelmi-mentális stb. állapotban most a Steelers klubház van.

 11. 11

  conspiracy theory

  Ahogy írtam valamelyik előző cikk alá, szerintem a kocka itt már el van vetve.
  Amúgy egy jó trade-del, ha elképesztően jól nem is, de annyira rosszul sem járnának a vasasok. Ha kapnak érte mondjuk két magas pick-et 2019-re, ami simán bejöhet, mert mondjuk a másik “Win Now” fél gyakorlatilag ingyen kap egy top játékost, akkor hozhatnak két újonc WR-t, akik csak minimálisan terhelik a salary cap-et – nagyságrendileg annyival, amennyi lóvé felszabadul AB távozásával – és az egyik csak beválik.
  Másrészről így Bell és Brown távozásával a Steelers elkezdheti a jövőre való építkezést, és kezdhet ő is QB-t vadászni. Egy gyengébb szezonba a szurkolók meg BigBen is bele fognak törődni, nem lesz akkora a nyomás.

 12. 12

  Kopi3.14

  Pouncey már nyilatkozott olyat, hogy Bennel együtt fog vissza vonulni.

 13. 13

  Kopi3.14

  Ehhez képest már nyilatkozott hogy jön vissza.

 14. 14

  Kopi3.14

  Tomlin szerint a Bell saga még nem ért véget. Plusz Bell idén spórolt nekik 14 misit.

 15. 15

  Doppelspeiche 154

  Nem ertem, h egyesek miert fogjäk a steelers pärtjät. Kokretan Tomlin 2 nagy öltözöi befolyässal rendelkezö veterännal b@szott ki eleg csunyän es ez nem tetszett AB-nak, akinek ezek a jätekosok a barätai. Nyilvän ezek utän nem szeretne többet Tomlinnal dolgozni, de amilyen Tomlin biztos, h ki akar AB-vel is b@szcsizni emiatt.

 16. 16

  Doppelspeiche 154

  Kib@szna mindenkit a Steelersnel, aztän meg olcson kukäzna belölük a Patsnel :D

 17. 17

  Fetyke

  Mivel Bell nem jelent meg időben (szerintem ez viszont már hatalmas hiba volt a részéről), ezért az idei évet nem számítják be neki. Sőt mivel nem írta alá a tag-et sem, ezért ha jól tudom akkor azt sem. Azaz ha jól gondolom, akkor a Steelers nagyon könnyen ki tud cseszni Bell-el úgy, hogy ismét ráteszi a tag-et, és akkor Bell továbbra sem FA, és jövőre sem mehet sehova. Ráadásul ez pénzben is ugyanannyi lenne, mint tavaly, márpedig ha ez akkor megérte a vasasoknak, akkor most, az emelkedő sapka és fizetések mellett még inkább megéri nekik.
  Bell pedig nem lesz fiatalabb, így lassan nem nagyon marad választása…

 18. 18

  gergerger

  Volt olyan hír hogy Bell már csak olyan tag-et kaphat ami irányító fizetést garantálna neki, bár ha jól emlékszem ez kicsit ködös volt és senki nem írt biztosat a témában.

 19. 19

  Fetyke

  Ha nem beszélek nagy hülyeséget, akkor az arra vonatkozott volna, ha idénre aláírja a tag-et és megjelenik a csapatnál határidőben, mert akkor a következő (és egyben utolsó) tag 20%-al több, azaz 17 millió lett volna, ami már majdnem irányító fizetés (volt az idei szezonig).
  Így viszont, hogy nem jelent meg és nem írta alá, ismét a második tag-et kaphatja meg az előző tag + 20%-ért (mert szerintem ez a nagyobb, nem a posztjának legjobban fizetett 5 játékos fizuátlaga), ami ugyanúgy 14 misi lesz “csak” jövőre is, mint lett volna idén.

 20. 20

  Kopi3.14

  Arról volt szó, hogy az csak QB tag lehetne és ki lehet lépni belőle. Utóbbit valami régebbi Steelers eset kapcsán. Én viszont arra utaltam, hogy Bell idén gyártott 14 misi cap space-t a csapatnak a jövő évre. Vagyis AB kivágása nem 22 millió hanem csak nyolc millió lenne.

 21. 21

  katonadani

  csak irányítófizus taget kaphatna (mármint irányítótages fizut).
  Itt még mint lehetőség írtunk róla, hogy lehet emellett érvelni a nyelvezet alapján, de minden bizonnyal Bell nyerne ebben az ügyben a Steelers nem fog taget rakni rá
  http://fuzovelkifele.com/2018/11/lehet-hogy-bell-tenyleg-kiuli-a-teljes-evet-es-vajon-a-steelers-is-ezt-akarja/

 22. 22

  Kopi3.14

  Ki az a kettő Ha az egyik Bell, ott Tomlin mit csinált? Illetve mégis mi volt a kibaszás a részéről?

 23. 23

  Doppelspeiche 154

  Az egyik a James Harrison dolog volt. El akart JH menni, de nem engedte Tomlin, mondvän h mekkora nagy szerepet fog kapni, aztän vegül padozott az alapszakaszban, a räjätszäsra meg cutoltäk. Bellre meg räraktäk mäsodjära is a taget tudvän, h ugysem tudnak megegyezni egy hosszu tävu szerzödesben, aminek vegül az lett a vege, h Bell kiülte az egesz szezont es egy dollärt se keresett egesz evben.

 24. 24

  Kuuuuuhn

  Biztos sok csapatot érdekelné, ha tényleg elengedné a Steelers, de szerintetek ki ajánlana olyan kompenzációt amit már komolyan megfontolna a Steelers és az mi körül mozogna?

 25. 25

  Kopi3.14

  Ian Rapaport szerint egy AB trade 15 misit spórolna a csapatnak.

 26. 26

  Kopi3.14

  Az Bell saját döntése volt, hogy nem játszott egy percet sem. A csapat meg akart egyezni vele, ehhez időt akart, ezért kellett a tag. Arról nem mondanál valamit, hogy ehhez mi köze volt Tomlinnak? Ugyanis nem a Harrison esetet kérdeztem, vagyis jól mellébeszéltél.

 27. 27

  Doppelspeiche 154

  Bell bele lett kenyszeritve ebbe, h nem jätszott egesz evben, az lett volna a korrekt vele szemben, ha elcserelik oda, ahova menni akart. Szerintem minden szemelyi kerdesben Tomlin dönt a csapatnäl.

 28. 28

  BenszeT

  Off: playoff challenge idén sem lesz?

 29. 29

  katonadani

  így is lehet nézni, de azért kicsit fals. Idén 1 milliót spórolnának vele, de elfoglalna 21 milliót a sapkából úgy, hogy nem játszik. A 2020-as és 2021-es fizetését spórolnák meg ebben a nézőpontban, ami persze igaz, de azért erre kihegyezni szerintem kicsit fura.

 30. 30

  katonadani

  csináltam egyet FK! néven és fkplayoffchallenge jelszóval

  https://playoffchallenge.fantasy.nfl.com/group/374495

 31. 31

  chester

  Ha a 49ers és a Jets lenne a két kérő, az első körük vélhetően megtenné a Steelersnek, de ez nyilván feltételhez kötött, amik szerintem ezek:

  – NFC csapat legyen;
  – ne legyen egy nagy fizetésű elkapó a keretben;
  – legyen elég cap space-e 2020-ra úgy is, hogy a saját szabadügynökei becsült szerződéseit is beleszámítjuk;
  – tudjon megfelelő ellenértéket adni.

  Ezek alapján nekem csak a Cardinals és a 49ers tűnik életképesnek, de például közel sem biztos, hogy csak NFC csapattal tárgyalnak majd. Az ellenértékeket sosem tudom jól belőni, de a 49ers szerintem az 1/2-t simán beáldozná érte, a Cardinalsnak ezt nem érné meg az 1/1-gyel, de a második kör eleje meg már kevés. Ha AFC csapat is ér, akkor még a Jets-Bills-Raiders hármast tudom elképzelni.

 32. 32

  Rpi

  Az ég kék, a fű zöld..

 33. 33

  Viktor Gál

  A 49ers kizárt. Kell a passrush és corner, mint egy falat kenyér. Ennyit most nem ér egy 30-on túli (és még problémás) játékos. Hamarabb Beckham, véele kapcsolatban is szólnak a pletykák, bár idén a Ninerst mindenkivel hirbe hozták.

 34. 34

  Fetyke

  Hát azért én a cikkben írtakra nem igen alapoznék Bell helyében…
  Először is a cikkben is az áll. hogy a pont vitatható, lehet így is értelmezni meg úgy is. A jogi huzavona a Steelersnek nem kerül sokba, míg Bellnek vélhetően ismét egy szezonja menne rá. És ráadásul kétséges kimenetellel, mert ha veszít a bíróságon akkor továbbra is a vasasokhoz lesz leláncolva, amíg ki nem öregszik.
  Másrészt utána gondolva végül is mindegy. Idén “megspórolt a Steelers” 14 milliót rajta, így jövőre már csak további 3-ba kerülne Bell a legrosszabb esetbe is. Vagyis nagyrészt az idei sapka terhére jövőre is simán rakhat rá tag-et a csapat.

 35. 35

  Fetyke

  Lásd fent!

 36. 36

  chester

  Nincs pénz egyszerre megfizetni Adamset és Brownt, és hát valljuk be, ez elég nagy luxus lenne bármelyik franchise-nak. Ezért írtam fentebb, hogy olyan csapat jöhet csak szóba, akinek nincs, vagy nem lesz (utalva Michael Thomasra, aki 2020-ban kap majd új szerződést) magsa fizetésű elkapója.

 37. 37

  Fetyke

  A Packersnek és a Vikingsnak támadófalat kell erősíteni. Amíg ilyen a pass protection addig tök mindegy, hogy kik futják az útvonalakat. Rodgers például bárkinek odadobja a labdát és nagy elkapót varázsol az illetőből, ha kap rá elég időt. De ha a 4 (legfeljebb 5) emberes pass rush másodpercek alatt beomlasztja a támadófalat és nyomás alá helyezi az irányítót, akkor ennyi idő alatt Brown sem (és más sem) futja meg a maga útvonalát.

 38. 38

  Attila

  Annyi bőven elég volt amit hallottam. Kérte, h cseréljék el, meg 49ersről twittel stb. Kimaradt az uccsó meccs előtti pálya bejáráson. Gondolhatod milyen a hangulat az öltzőben.

 39. 39

  BoomOrBust

  Egy játékost addig nem lehet elcserélni ameddig nem írja alá a taget. Bell döntött, hogy neki megér nem keresni 14 milliót ha jövőre kap valakitől 70-80 4 évre. Az pedig már csak vérmérséklet kérdése, hogy ez korrekt dolog vagy sem Bell részéről.

 40. 40

  Kuuuuuhn

  Egyetérték, hogy drága lenne, de azért 2014 és 15 körül kapott Jordy és Cobb is évi 10 milliós szerződést ami az akkori capból jelentős részt elvitt. Nem számoltam ki de Adams kb évi 13 és Brown kb évi 16 milliós fizetése százalékosan lehet, hogy nem sokkal nagyobb ahogy nő a cap. Green Bayben most lesz pénz, és még sok fel is szabadítható, bár az elkapótól vannak sokkal nagyobb hiányposztok is. Az ellenértékre meg az első kör nagyon elejét lehet, hogy csak én sokallom, de általában akik ott húznak, nem csak egy elit elkapó kell, ezért gondoltam az első kör közepére ahol tényleg lendíthet annyit, hogy PO-ba jussank, de értem miért azokat a csapatokat soroltad fel. Köszi.

 41. 41

  Kopi3.14

  Amennyiben tényleg csere lesz, mit tippelek mi az ellenérték 1 vagy 2 első kör? Ha 2019-es, a Raiders esetében melyiket tartanátok reálisnak?

 42. 42

  chester

  A szerződése és az életkora miatt szerintem csak egy. Sajna amit én reálisnak tartok, azt az NFL csapatok gyakran nem :D de szerintem az 1/4 nem lenne túlzó.

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás