Connect with us

Érdekességek

Ilyen fal mögött senkitől sem kell félnie Bradynek

Tom Bradyt egyszer sem sikerült sackelni a rájátszásban, de az alapszakaszban sem bántalmazták sokat. Ez elsősorban Dante Scarnecchiának köszönhető, a liga legjobb támadófaledzőjének, aki az NFL egyik legolcsóbb támadófalából hozta ki az elitet.

 

 

És nem volt könnyű dolga. Nate Solder eligazolt, a helyére draftolt Isaiah Wynn egész szezonban sérült volt, valahogy mégis áthatolhatatlan lett az egység. A Trent Brown – Joe Thuney – David Andrews – Shaq Mason – Marcus Cannon ötös egész évben – a rájátszást is számítva – 8 darab sacket engedélyezett összesen.

 

[quote]Ráadásul a Patriots támadófala a 7. legolcsóbb volt idén, a pályára lépő nyolc falember összesen 17 milliót foglalt el a sapkából.[/quote]

 

Thuney a legjobb, ő egy sacket sem engedett, míg Andrews engedélyezte a legkevesebb nyomást 19-cel. Nem meglepő módon a 49erstől megszerzett Brown volt a leggyengébb kezdő, 37 siettetés és három sack került a neve mellé, de végtére is egy korábbi 7. körösről van szó. A cseréket is nézve pedig LaAdrian Waddle volt a legrosszabb, 347 snap alatt három sacket és 17 siettetést engedett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!