Connect with us

Hír

Watson: Remélem Mahomes és én leszünk a következő Brady és Manning

Deshaun Watson és Patrick Mahomes egyszerre érkezett a ligába mégis eltérő utakat jártak be az első két évükben, hogy aztán a harmadiknak már hasonló reményekkel vágjanak neki. Watson már első évében bekerült a kezdőbe és sérüléséig minden idők egyik legjobb rookie periódusát hozta. Mahomes ezzel ellentétben csak második szezonjában lett kezdő, hogy aztán minden idők egyik legjobb irányítóteljesítményét mutassa. Mindketten bebizonyították, hogy milyen nagy potenciál van bennük.

 

 

Teljesítményükkel be is választották őket a Pro Bowlba, ahol Watson arról beszélt, hogy nagyszerű lehetőséget kaptak az élettől és alig várja a nagy mérkőzéseket egymás ellen. Mivel pedig mindketten az AFC-ben vannak, ezért egy nagy rivalizálás alakulhat ki kettőjük között mint Brady és Manning között. Erre minden lehetőségük meg is lesz, mert a Texans és a Chiefs is életképes gárdának tűnik.

 

Az első összecsapásra rögtön jövőre sor kerül, amikor a Texans ellátogat Kansasbe. A két irányító játékában pedig sok közös vonás is van. Mindketten jók lábon, bár Mahomes inkább csak vészhelyzet esetén iramodik meg, ellenben Watson szereti megoldani maga a dolgokat. Jó karjuk van és nem ijednek meg saját árnyékuktól sem. Már csak abban kell reménykedni, hogy mindkettőjük körül jó csapat épül a következő években.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!