Connect with us

Beharangozó

Wild Card vasárnap

Tegnap végre elkezdődött a rájátszás és micsoda meccseken vagyunk túl! Több éves hagyományunkhoz híven idén is minden egyes meccsre két-két beharangozóval jövünk és hogy ne vegyük el a szűkös kiemelt helyeket a főoldalon, így megalkottuk ezt a cikket, ahol egybegyűjtjük a beharangozókat, a tippeket, a bold predictionst és itt lesz este kibeszélő is a meccsek előtt-alatt.

 

Los Angeles Chargers @ Baltimore Ravens

Beharangozó a Chargers oldaláról

Beharangozó a Ravens oldaláról

Pár hete Los Angelesben tudott nyerni a Ravens, ráadásul az utóbbi három hétben a Chargers offense is gyengélkedik a sérülések miatt. Ettől függetlenül nem véletlen lett a Chargersé a – holtversenyben – legjobb mérleg a konferenciában, ráadásul idegenben jobban is megy nekik, mint otthon. A nagy kérdés persze az, mit kezdenek Lamar Jackson és a Ravens futásaival. Dönthet, hogy ki kerül előnybe, ugyanis a Ravensnek nem fekszik a hátrányból való játék, ellenben nagyon nehéz ellenük fordítani.

Philadelphia Eagles @ Chicago Bears

Beharangozó az Eagles oldaláról

Beharangozó a Bears oldaláról

Az egyetlen meccs a wild card körben, amelyik nem visszavágó az alapszakaszból. A Bears egyértelműen jobb csapat volt a szezonban, viszont a végére az Eagles is feltámadt. A tavalyi run után bizakodhatnak a címvédő szurkolói, de borzasztóan nehéz lesz a liga legjobb védelmét feltörni, pláne Chicagóban.

Bold predictions

chester: Lamar Jackson megdönti Colin Kaepernick 163 futott yardos rekordját, ami a legtöbb egy irányítótól egy playoff meccsen

renningan: A Chargers pont annyi ponttal fogja megverni a Ravenst, amennyivel Rivers idősebb Jacksonnál: vagyis 16-tal.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!