Connect with us

Hír

Winstonban van a bizalma a Bucs új stábjának

A floridai csapat az edzői stábja alapján Tampa Bay Cardinals is lehetne, hiszen a korábbi arizonai staff tette át a székhelyét a franchise-hoz. Bruce Arians Jameis Winston helyrerázása miatt érkezett, és ha eddig valakiben kételyek lettek volna, most támadókoordinátora is megerősítette ezt.

 

 

Byron Leftwich Mike McCoy helyét vette át támadókkordinátori szerepkörben a Cardinalsnál a szezon közepén, de markáns változások nem álltak be Rosenék támadójátékában. Arians ennek ellenére továbbra is bizalommal fordul hozzá, amiért Leftwich nagyon hálás. A 39 éves szakember elmondása szerint ugyan kudarc volt az előző éve, de ez is kellett ahhoz, hogy jobb edzővé váljon. Hát most minden mojojára szükség lesz, hiszen Jameis Winston felvirágoztatása lesz a cél.

 

Winston az ötödik éves opciójával fog játszani a következő idényben, és már alaposan kongtak a vészharangok, hogy vajon eljut-e odáig, hiszen a 2019-es szezon nyitásáig halott pénz nélkül elküldhető/elcserélhető lenne. Kétszer is kiszorult a kezdőből idén, de Leftwich megerősítette, hogy Winston a kezdőirányítója a csapatnak, és az ő feladata is lesz az, hogy végre kihozza belőle a potenciált.

 

Először meg kell figyelnem őt. Meg kell tudnom, milyen az igazi Jameis Winston, milyen szokásai vannak, hogy viselkedik edzésen, mindent tudni akarok róla. Rengeteg turnovert hozott össze, ami ugyebár nem mindig az irányító hibája, így ezt is látni akarom a saját szememmel. Csak így tudunk a problémák gyökeréhez lemenni, és megszűntetni azt.

– mondta Leftwich.

 

Winston 2015 óta 76 turnovert hozott össze, ami a legtöbb az NFL-ben ebben az intervallumban. Ebből 58 interception formájában történt, ami pedig a második legtöbb ugyanebben az időtávban, szóval a “sok turnover” egyáltalán nem túlzás. A bizalom azonban megvan felé, kérdés, hogy ez a szerződése lejártáig megmarad-e.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!