Connect with us

Hír

Zac Taylor lesz a Bengals főedzője!

Akihez Sean McVay nyúl, arannyá főedzővé válik – ez az idei edzőkeringő legnagyobb sztorija. Matt LeFleur után újabb tanítványa kerül minden bizonnyal főedzői székbe, a jelenlegi irányítóedző Zac Taylor. Ő lesz ugyanis a Bengals választottja (minden bizonnyal), de nem kapkodnak a csapatnál, tiszteletben tartják, hogy Taylor még a rájátszásban küzd a Ramsszel, így hivatalosan nem jelentenek be semmit és azt remélik, hogy egy Super Bowl gyűrűvel lép majd be Taylor az ajtójukon.

Taylor egyébként a Cincinnati Egyetem támadókoordinátora volt 2016-ban, így jó érzéseket táplál a város iránt. 2017-ben csatlakozott a Ramshez, előbb az elkapók edzője, majd az irányítók edzője lett. Mindössze 35 éves, így különösen sok tapasztalata nincs még, támadókoordinátor is csak pár meccsre volt 2015-ben, amikor a Miami Dolphinsnál Dan Campbell lett az ideiglenes főedző.

Mindenképp érdekes a kinevezés, Marvin Lewis ugyebár 16 év után hagyja ott a csapatot, a helyére pedig egy nagyon fiatal és tapasztalatlan, ellenben kreatív újhullámos edző érkezik majd – továbbra is tegyük hozzá, hogy minden bizonnyal, ugyanis hivatalos bejelentés nem érkezett még, a tavalyi McDaniels eset után pedig még bármi megtörténhet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!