Connect with us

Hír

A Chargersnek nem kellett, a Jaguars hosszabbít vele

A kicker kérdéskört le lehet húzni a Jaguars idei to do listájáról, hiszen Josh Lambóval sikerült egyezségre jutnia David Caldwell general managernek egy szerződéshosszabbításról.

 

 

Lambo a Chargerstől került Jacksonville-be, miután a koreai Younghoe Koo miatt kitették a csapatból a 2017-es szezon keretszűkítési határidejénél. Októberig nem is kapott új munkát, majd végül a Jaguars megkereste, és két év alatt annyira meg voltak vele elégedve, hogy végül további négy évre magukhoz láncolták. Lambo az alatt a négy szezon alatt $15,5 milliót kereshet, amiből $6,5 millió teljesen garantált. Ez éves átlagban $3,875 millió, ami holtversenyben a hetedik legmagasabb rúgó fizetés, hiszen csoportrivális kollégája, Adam Vinatieri is ugyanennyit kap a Coltstól.

 

Lambo viszonylag későn kezdett az NFL felé orientálódni, hiszen labdarúgó karrierjét építette kapusként. Kétszer szerepelt az U17-es USA válogatottban, ahol többek között Eden Hazard vagy Christian Benteke ellen is pályára lépett az U17-es VB-n 2007-ben. Később elsőkörös játékosként került az MLS-be a Dallas FC-hez, de sose mutatkozhatott be a ligában, és csak a tartalékok között szerepelt. Később sorozatos kölcsöjátékosként töltött szezonok következtek nála, majd miután elküldte a Dallas, és nem sikerült új csapatot találnia, 2011-ben, 21 évesen visszavonult a sporttól. A mostani helyzetét látva aligha bánta meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!