About the author

17 Comments

 1. 2

  Ukkmukk

  Érdekes hohy csak 30 csapatnak van esélye megnyerni :). Szegény Tampa…

 2. 3

  demonsss

  szerintem Mahomes nem lesz olyan ,mint most egy sokkal gyengébb szezon várok tőle sok labda eladással. Azért az Atlanta szerintem egy kicsit meglepő helyen van azért ott nincs rossz keret , ebbe az évbe is ha nincsen annyi sérülés a keretbe , odaérhettek volna

 3. 4

  Vicgeordie

  és szegény Jets :)

  amúgy: TB, NYJ 80/1

 4. 5

  Tamer Link

  Ezek szerint a KC-t gondolják a Patriots ellenfelének? Jöhetnek!

 5. 6

  wolandrule

  Én tolok egy boldot, PO-ba sem jut a Chiefs. Brutális a sorsolásuk, erős a csoport, a védelem gyenge, Mahomesnál is várható a visszaesés.
  A Patriotsnak a 2. legkönnyebb a sorsolása, a csapat egyben, kevés a megtartandó ember, 12 draftpick, nehéz lesz elverni őket.

 6. 7

  Nyílméregbéka

  Azt sose tudhatjuk előre ki van gyengébb vagy erősebb sorsolásban. Az idei szezonban is borult rendesen az előzetes erőlatolgatás és olyan meccsek voltak hogy csak kapkodtuk a fejünket. :D

 7. 8

  Naliviel

  Ez egy megérdemelten megnyert SB után érdekes véleményként fog hangzani, de szerintem közel sincs olyan jó helyzetben a Pats. Bradyt is csak elérte az idő vasfoga és már közel sem az a domináns QB, mint aki közel Montana és Marino szintjén játszott. Az edzői stáb zseniális és ez kisegíti őket, de inkább azon kell gondolkodni jövőre, hogy Brady teljesítménye mennyit romlik az ideihez képest mert visszafelé öregedni még ő sem tud. A Pats, mint csapat kiváló de QB nélkül nincs olyan jó, mint a Broncos ami a Sheriffnek nyert egy utolsó SB-t (mert ugye az nem Peytonon múlott).
  Mindeközben pedig úgy néz ki, hogy kinövi egy fiatal generáció magát, Mahomeson kívül is ott van 3-4 másik igazi klasszis aspiráns. Jövőre sokkal nehezebb dolga lesz a Patsnek, mint idén.
  Egy külön dolog, amitől tartok hogy Brady terminátor teste egyszer csak lent marad egy sack után és méltatlan módon ACL szakadással fejeződik be a karrierje. Én például ezért is vonulnék vissza most gyűrűvel a kezemen.

 8. 9

  Bélabá a csótány

  ” amitől tartok hogy Brady terminátor teste egyszer csak lent marad egy sack után és méltatlan módon ACL szakadással fejeződik be a karrierje.”
  Nagyvalószínűséggel a pats draftjának fele pont arról fog szólni ,hogy ezt elkerülhessék.
  QB-t meg nem valószínű hogy draftolnak idén,bőven ráérnek jövőre,ha besülne az Etling projekt.

 9. 10

  Gregor Man

  Erre azt lehet mondani, hogy “talán, körülbelül”. Mahomes most jónak tűnik, de kérdés, hogy: 1. A legközelebbi idényben is lesz ilyen jó? 2. A csapat sem esik annyira vissza, hogy Mahomes még el tudja őket vinni a vállán?
  Tekintve azt a tényt, hogy az elmúlt években az egyetlen egy mindig kiemelkedő csapaton kívül, az összes többi éppen akkor agyonsztárolt (Denver, Seattle, Carolina, Atlanta, Philadelphia) csak “gyüttment” volt, vagyis olyan, hogy egy-két jó szezon után annyira visszaestek, hogy nem hogy SB-be, de sokszor még rájátszásba sem jutottak, valóban nagy kérdések ezek. Azért dinasztiát építeni – ahogy a költő mondja szerényen – “nehéz”, nem mindenki tud, ill. ahogy az utóbbi 19 évben látjuk, csak egy csapat tudott. Ez valószínűleg már soha meg nem ismétlődő jelenség, és teljesítmény lesz (mert az NFL rendszere nagyon a kiegyenlítődést támogatja), de/és itt még az a kérdés, hogy vajon meddig tart még a dinasztia. De én azt mondom, hogy amíg BB, és TB ott van, addig nem lehetnek nyugodtak az ellenfelek.

 10. 11

  wolandrule

  Pont, hogy ilyen fal mögött bőven elkaristol viszonylagos biztonságban. A védelem jó, valszeg kap a draftról célpontokat, én pozitívan látom a jövőt.

 11. 12

  wolandrule

  Azért lehet sejteni. A KC-nak brutál lesz a következő szezon.

 12. 13

  LG

  Nem értem h a Miamiban mit nem látnak az emberek. Na majd egy év múlva meglatjuk

 13. 14

  Nyílméregbéka

  Nem látom olyan brutálisnak a sorsulásukat. A Csoportját hozza 5-1 re minimum, azon kívűl a Pats, Bears, Packers trióból ha hoz egyet már megvan 12-4 szezon simán.

 14. 15

  Józsefné Varga

  “szerintem Mahomes nem lesz olyan ,mint most egy sokkal gyengébb szezon várok tőle sok labda eladással”
  Miért? Vagy csak valami megérzés? Szerintem – ha nem fog megsérülni – a gyerek nagyon jó lesz. Lehet, hogy pont nem éri el az idei számokat, de jóval az átlag felett. A technikája nagyon rendben van és úgy néz ki, hogy mentálisan is jól bírja,

 15. 16

  csak ezt ne

  Ez a mi tavalyi sorsolásunk, ugye a Steelers helyett Ravens. Nyilván a csoport meccseket hagyjuk mert az minden évben van. Bár talán a Broncos, az edzőváltás után lehet jobb, a Chargers kicsit visszaeshet, de ezeket még nem tudjuk, a Raiders marad kérdőjel.

  A többit én nem érzem elképesztően nehéznek AFC South, 4 meglehetős csapat lesz, de nem verhetetlenek, az NFC-ből Bears lehet, hogy nagyon jó lesz, a Vikings vagy Packers is visszaerődösödhet a Lions is lehet jobb, persze egyikre sincs garancia. Úgyhogy ez a sorsolás lehet nagyon nehéz, de éppenséggel gyenge közepes is.

  A miénkből lehet nagyon nehéz meccs mostani ránézésre: Chiefs, at Texans, at Ravens, at Eagles
  trükkös: Browns, Steelers, at Miami, at Cincin, Cowboys.
  Mostani tudásunk szerint hozni kellene: többi 5 csoport meccs, Redskins, Giants.

  Aztán lehet nálunk pont a simának látszókból jönnek majd a csúnya zakók, az igazi rangadókat meg behúzzuk. Szóval egy biztos a bizonytalanság egyelőre.

 16. 17

  csak ezt ne

  Kicsit vitatkoznék, bár a felvetéseddel alapjában egyetértek, hogy most még semmit nem lehet tudni, a sorsolás nehézségéről. Giants nem mumus, a SB-ban kétszer vertek minket, de ezek történelmi dolgok, jelenleg nem tűnnek veszélyesnek. Eli marad, akkor ez egy nyerhető meccs lesz. Steelers nagy kérdőjel, hogy mi lesz velük, azért odahaza nem hinném, hogy megoldhatatlan feladat lesznek, remélem ők nem mumusok. Sokkal jobban tartok a Baltimore-i vagy az új edzőkkel simán erőre kapható Cincin vagy Miami vendégszereplésektől, és akkor még a Browns is lehet jövőre domináns, meg a Cowboys se lesz egy egyszerű meccs. Úgyhogy hagyhatjuk valóban, ezt a könnyű sorsolást. Majd kiderül, kinek mi a könnyű.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team