Connect with us

Hír

A Chiefs hamarosan megpecsételheti jövőjét

Nagyszerű dolog, ha az általad draftolt játékosok beválnak, de előbb-utóbb eljön az idő, amikor új szerződéssel kell megkínálnod őket, és mehet a dilemmázás. A Chiefs is hamarosan ebbe a helyzetbe kerülhet, de Brett Veach szeretne a lehető legjobban kijönni belőle.

 

 

Dee Ford, Steven Nelson és Mitch Morse szabadügynök, Tyreek Hill és Chris Jones utolsó szezonját kezdi meg újonc szerződéssel, és ott van Patrick Mahomes belebegtetett $200 milliós szerződése is, amit leghamarabb jövőre tudnak nyélbe ütni. Ők mind meghatározó elemei a csapatnak, és nyilván Veach szeretné játékosait megtartani, és inkább mást beáldozni a salary cap oltárán, csakhogy ez nem mindig ilyen egyszerű.

 

Itt akarjuk őket tartani minél hosszabb ideig, hiszen különleges dolgokat viszünk véghez velük. Már megkezdtük az egyeztetéseket velük kapcsolatban, reméljük sikerül mindent megoldani.

– mondta a general manager.

 

Dee Ford ahogy az várható volt, minden bizonnyal megkapja a franchise taget, legalábbis Veach elég egyértelmű utalásokat tett erre. Morse és Nelson megtartásáról megoszlanak a vélemények, és ha tényleg idén akar új szerződést adni a Hill-Jones kettősnek, akkor nem biztos, hogy rájuk marad elég keret. Persze pénz bőven felszabadítható egy-egy veterán elküldésével, és már lehetett olvasni pletykákat a hajlandósági szándékról.

 

A jövő héttől induló FA-kitekintő sorozatunkban a Chiefs is terítékre kerül, ahol bővebben foglalkozunk majd a Főnökök idei offseasonjével!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!