Connect with us

Hír

A Falcons megtartja Beasley-t (egyelőre)

Sokan spekuláltak, spekulálnak, hogy a Falcons lehet kivágja a 2015-ben első körben draftolt pass rusherét, Vic Beasley-t, azonban erre nem készülnek a csapatnál – egyelőre. Dan Quinn főedző elmondása szerint a terv jelenleg az, hogy megtartja a csapat Beasley-t a 2019-es szezonra.

Izgatott vagyok azzal kapcsolatban, hogy hová fejlődhet még és sokat beszélgettünk arról, hogy hogyan tud minél jobban a hasznunkra lenni. Sok felkészülést igényel majd és konzisztens játékot, hogy újra olyan nagy hatással legyen a játékra, mint korábban. Ha szerintem nem lenne erre képes, akkor nem kötelezném el magam mellette.

Beasley másodévesen az NFL sackkirálya lett 15,5 zsákolással, azonban abban az évben rekordmértékben konvertálta sackekké a nyomásgyakorlásait és akkor is látható volt, hogy ez nem lesz fenntartható. Azóta két év alatt összesen 10 sack jött össze neki, így sokan elgondolkodtak, van-e értelme megtartani, főleg hogy ötödik éves opcióján $12,82 milliót keresne 2019-ben, ami teljesen garantálttá válik a ligaév első napján – addig viszont halott pénz nélkül kivágható lenne.

A jelek szerint kap egy utolsó esélyt a stábtól Dan Quinn első főedzői draft pickje, de ha nem produkál 2019-ben, akkor egyrészt a Falcons sem akar majd vele hosszabbítani, másrészt a következő szerződése sem úgy fog kinézni, ahogy azt szeretné. Így tehát nagyon fontos év előtt áll Vic Beasley.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!