Connect with us

Hír

Anthony Barr a Packers célkeresztjében?

Kivételesen mélynek ígérkezik az idei pass rusher felhozatal a szabadügynökpiacon. Bár sok játékos vélhetően vissza fog térni csapatához, van pár név aki szinte biztosan tesztelni fogja a piacot.

A Minnesota Vikings csapata a 3. legkevesebb cap space-szel rendelkezik jelenleg, így Anthony Barr, a csapat linebacker-e vélhetően nem fog beleférni a csapat pénzügyi elképzeléseibe.

A csoportrivális Packers ellenben elég jól áll anyagilag, így sokak szerint a bő felhozatalra való tekintettel a csapat megpróbálja majd megerősíteni a keretét egy pass rusherrel.

A pletykák legérdekesebb része természetesen a 2017 októberi eset, amikor a két csapat minnesotai mérkőzésén Barr egy sack után eltörte Aaron Rodgers kulcscsontját, amire reagálva a 2018-as szezontól már szabálytalan az irányítók ilyesfajta, teljes testsúllyal való szerelése.

Anthony Barr 2014-ben lett drafoltva az első kör 9. helyén, ám sosem váltotta be igazán a hozzá fűzött reményeket. Barr helyzete ugyanakkor nem volt ideális. Az egyetemen a UCLA csapatával 34-es sémában játszott OLB-t, míg a Vikingsban a 43as védelmi sémában linebackerként nem az irányító siettetése volt az első számú feladata, és sokszor szenvedett a cover feladatokkal.

A Packers ellenben régóta 34-es védelmi sémát futtat, ahol Clay Matthews öregedése és Nick Perry elmúlt két évben mutatott rossz játéka folyamatos sérülése miatt a csapat pont egy igazi irányítósiettető specialista OLB-t keres. A pass rusherek nagy része ráadásul inkább 43-as DE-nek mondható, míg a Packershez jobban illő nevek: Dee Ford (KC), Jadeveon Clowney (HOU) vélhetően vissza fognak térni jelenlegi csapataikhoz, így még inkább relevánsnak tűnnek a Barról szóló elképzelések.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!