Connect with us

Hír

Az 1/2-es busttal oldja meg tackle problémáját a Browns?

Minden bizonnyal sokan ismeritek Greg Robinsont, akit a Rams választott ki 2014-ben az 1/2-es pickkel és hatalmas bust lett belőle. Tavaly a Brownsban játszott, most lejárt a szerződése, azonban a clevelandiek egy évre újraigazolták, hátha be tudja tölteni a bal oldali tackle posztot és tudja segíteni Baker Mayfield védelmét.

Minden bizonnyal nem benne látja a jövőt a Browns, vagy legalábbis a biztos megoldást semmiképp, ezt mutatja az egy éves szerződés is – még ha több részlet nem is ismert. Logikusan gondolkodva inkább egy swing tackle-t láthatnak benne, aki be tud ugrani sérülés esetén, vagy hat támadófalemberes felállásoknál. Aztán meglátjuk mi sül ki belőle, de nem hinném, hogy teljes mértékben megoldottnak tekinti John Dorsey és stábja a tackle-kérdést.

Robinson tavaly 8 meccsen kezdett LT-ként és ugyan sacket nem engedett, ami jó jel, első hét meccséből haton is összeszedett holding büntetést, ami viszont nem mutat valami jól, hiszen teljes szezonra vetítve rá dobták volna a legtöbb sárga zászlót a posztján.

UPDATE: Egy évre $7 milliót kap Robinson plusz $2 millió ösztönzővel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!