Connect with us

Hír

Az Oakland A’s nem mond le Murray-ről

Ugyan Kyler Murray hivatalosan is a focit választotta, a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak – mondják sokan. Többen felvetik a kérdést, hogy mi lesz akkor, ha esetleg Murray később kel el a vártnál, vagy nem tetszik a csapat, ahová kerül, esetleg néhány rosszabb meccs vagy sérülés után elmegy a kedve a focitól. Akkor is elkötelezett marad? Egy biztos, az Oakland A’s – a baseball csapat, amelyik az első körben draftolta Murray-t – nem mond le a játékosáról.

Az A’s vezetői szerint a tegnapi közlemény arra volt jó, hogy Murray megpróbálja meggyőzni az NFL csapatokat, hogy nem lesz belőle Bo Jackson. Ő ugyanis 1986-ban 1/1-es volt Heisman győztesként, a Buccaneers választotta ki, azonban Jackson inkább elment baseballozni (majd a következő drafton kiválasztotta a hetedik körben a Los Angeles Raiders és húzott le náluk négy évet). Ugyan ha Murray 1/1-es lenne, valószínűtlen, hogy ezt megtenné, de vajon hol van a határ?

Az A’s egyébként kiválóan menedzseli a helyzetet. Továbbra is támogatják a felszínen Murray-t, türelmesek, nem mondanak le a jogairól és kvázi egy olyan alternatívát kínálnak neki, amilyen senki másnak nem adatik meg a mezőnyben. Ráadásul minden bizonnyal több pénzt is tudnának kínálni neki, mint amennyit az NFL-ben bárki is a CBA-nek köszönhetően.

A legvalószínűbb forgatókönyv persze az, hogy Murray top10-es pick lesz és az NFL-ben kezdi meg karrierjét. Érdekes, hogy azt az Erik Burkhardtot fogadta fel ügynökének, aki az 1/1-es Cardinals főedzőjének, Kliff Kingsburynek is az ügynöke, akiről többször hallottuk már, mennyire szereti Murray-t. Így ismét beindultak a spekulációk, hogy a Cardinals fogja őt draftolni 1/1-re és elcserélik Josh Rosent.

Murray tegnapi bejelentésével kapcsolatban olyan teóriák is napvilágot láttak, miszerint volt olyan csapat, amelyik azt mondta neki, hogy őt fogja draftolni, így biztosítákot nyújtva az irányítónak a foci melletti döntésben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!