About the author

21 Comments

 1. 1

  Tamás Bodó

  Imádom

 2. 2

  Attila

  na ez erdekes lesz

 3. 3

  Doppelspeiche 154

  Nagyon ugy tünik, h Clevelandban tudatos epitkezes zajlik.

 4. 4

  Debreceni József

  Sose értettem ezt az elhatárolódunk mert mi nem ezt képviseljük dolgot, főleg hogy egy másik franchise meg azt mondja hogy köszp@azdmekk, én pontleszarom hogy nőt ver vagy akármi mást csinál. Egy spangli örökre eltilt de ha az asszonynak kipattintod a protkóját az “hatmeccs”. Beszarok ezeken a konzekvens döntéseken. Itt a Chiefs szívta meg egyedül, mindenki más nyert. Ja várj, Nick Chubb is megszívta?

 5. 5

  Boci

  Chubb Hunt RB tandem.. ez kb Kamara, Ingram szintű páros lesz

 6. 7

  acsdav2

  A Chiefs döntése volt, hogy kitették. Senki nem kötelezte őket rá.

 7. 8

  Debreceni József

  Ha nem teszik ki, azzal gyakorlatilag azt mondták volna hogy mi pont leszarjuk ha a srácaink bunyóznak, esetleg nőket vernek. Az, hogy ezek után meg van olyan franchise aki leigazolja, egyenesen szánalmas (ugye Skins?). De a legalja hogy az NFL nem tud és úgy néz ki nem is akar ezen a téren rendet tartani. Ki kellene vágni kb 5 évre a lígából, ha ez idő alatt jól viselkedik, jöhet vissza, legalábbis ez az én meglátásom. Ezzel szemben az is csoda lesz ha egy évet ki kell ülnie.

 8. 9

  bjeela

  A rohadt életbe, ezt is elkúrtuk!

 9. 10

  bjeela

  Az öt év erős, de egy következetes, jelentős mértékű, egyértelmű szankció nagyon is jogos és időszerű lenne.

 10. 11

  acsdav2

  Ugye a bunyózás és a nőverés is elég nagy túlzás ebben az esetben, hiszen egyik sem történt. Nem rajta múlott, a szándék tagadhatatlanul meg volt. Azt gondolom, hogy a szándékért a 10 meccs elég. Szerintem a történtek messze nem olyan súlyosak, hogy egy lapon lehessen említeni egy Rice üggyel, vagy akár a feltételezett Elliott üggyel.

 11. 12

  acsdav2

  Már látom magam előtt, hogy a Browns lesz a kihívója a Pats-nek idén és decemberben kijön egy videó Mayfieldről, ami miatt elmeszelik :D

 12. 13

  acsdav2

  1.https://www.youtube.com/watch?v=Coogt7HGL2Y Erre gondolsz?
  2. Ez a téma már ki lett beszélve decemberben, de kérdezd meg az országokban, ahol nőknek alig van joguk, a sorskatonaság rájuk is vonatkozik, hogy miképp állnak a nőt semmikép nem ütünk kérdéshez.
  3. Zeke eseténél én voltam a legjobban felháborodva. Ugye ott az volt az ok, hogy rossz hírét kelti az NFL-nek, hiába nincs bizonyíték. Ami eleve egy vicc. Na most a logika alapján itt valóban legalább 2-szer annyinak kellene lennie, mert a rossz hír és a szándék is meg van.
  4. Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem követett el olyat ami verésnek minősülne. Óriási szerencséje volt, igaz. A szándék pedig szerintem ennyit (10-12 meccs) kell, hogy érjen.

 13. 15

  Debreceni József

  Ez volt a harmadik ilyen eset nála, mint később kiderült. Normális ember eleve nem engedi meg magának hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Ahogy lentebb is írták nincs következetesség a ligában.

 14. 16

  acsdav2

  1.Érdekes kérdés amit a szándék értelmezéséről mondtál. Szerintem a legyintés nem jó példa, mert akkor nem ütési szándékról beszélünk. Én szerintem a szándék és a tett között az a különbség, hogy megvalósult-e vagy sem. Az igazából mindegy, hogy azért mert valaki lefogta vagy éppen elléptek az ütés elől. Persze az is igaz, hogy az elkövető részéről mindkét kimenetelnél ugyanaz volt a magatartás, ezért nem kellene külön kezelni. Viszont a végeredményt tekintve még se lehet ugyanaz az ítélet, ha valaki a koponyáját töri be, valaki pedig el se találja, mert lefogják. Szóval valahogy kevesebb, mint tett, de mégis több, mint szándék.
  2. Részegen, vállalhatatlanul viselkedő lányt még nem láttál, aki nem akarta elfogadni, hogy kiküldik a buliból? Szerintem ez a leghihetőbb verzió, de amit te mondtál azt sem zárom ki.
  3. Godell felháborítóan cselekedett Brady és Zeke esetében. Azokhoz viszonyítva valóban következetlen lesz a mostani döntés.

 15. 17

  d zoli

  Jó a bronzérem a csoportban a Vasasnak.

 16. 18

  drisk

  Lehet white knightkodni (jár a keksz!), de segítek:
  Ha pedig egy kisBÁRKI csak dumál, főképp nem tolerálható, hogy egy BÁRKI üssön.
  Ha viszont egy BÁRKI üt, akkor BÁRKI visszaüthet.

  A nemek közti egyenlőség lenne a cél, nemde?

 17. 19

  csak ezt ne

  Nekem nem igazán tetszik ez a lépés. Hunt kaphat második esélyt, én ezt az esetet nem éreztem olyannak, hogy ezután rá se tudnék nézni, mint mondjuk Rice vagy AP esetei után maximálisan. Viszont pont ez a franchise, amelyik azért bővelkedik problémás személyiségben, (most már legalább a HC nem ilyen), nem tudom miért vállal vele rizikót.

  Lássuk be a Browns az utóbbi évek Hue féle pancser brigád státuszt éppen kezdheti kiheverni, most talán az egyik fő esélyesei lehetnek csoportjuknak, és egy törékeny egyensúly kezdett a csapat körül kialakulni. Nem tudom, hogy feltétlen nekik kellett ezt most felvállalni.

  Persze ha sikerül minden értelemben beilleszteni, akkor nagyszerű lépés, de azért vannak kételyeim.

 18. 20

  drisk

  Én elsősorban nem a szituációra, hanem a hozzászólásodra reagáltam.
  Te vázoltad fel, hogy “Egyszerűen nem fér bele az ilyesmi, még ha a nő kezdeményezi is a fizikai erőszakot, akkor sem.”
  Erre írtam, hogy mindegy, hogy ki kezdeményezi az erőszakot, nem játszhat arra, hogy a neme, a bőrszíne, vagy az alacsonyabb testsúlya majd megmenti a választól.
  Ezért lenne jó, ha az ilyen kérdésekből kivennénk ezeket a körülményeket és itt főleg a nemre gondolok. Főleg amiatt, hogy a nőknek egy nagyon nagy százaléka ezzel vissza is él. Tudják, hogy a férfiak hogyan lettek szocializálva és ezt undorítóan ki is használják. Ennek a “lányokat nem ütünk meg”-szocializációnak persze az a pozitív vetülete, hogy tényleg ritkán történik az meg, hogy egy férfi arra vetemedne, hogy megüssön egy nőt.
  Ennek ellenére ha egy necces szituáció előfordul (mint ez), mégis egyből megkapja a srác a “nőverő”-pecsétet (lásd hozzászólások!).
  És ha már szóba került a konkrét szituáció: Láttam természetesen a videót többször, de ez alapján nem szívesen ítélek. Ha az egész sztori vágatlanul 5 beállításból lenne felvéve, akkor talán vállalkoznék rá.
  Ami biztos, hogy a sok helyen említett “rugdosás” az semmi sem volt, viszont amit arról mondasz, hogy erre az egész folyosós jelentre már nem lehet azt mondani, hogy hirtelen felindulásból csinálta, arra azt kell hogy mondjam, hogy egyet értek.
  Hunt nem ártatlan, a csaj meg nem áldozat.

  Nekem nem kell magyaráznod a női- és a férfi test különbségeit,
  tanultam elég anatómiát ahhoz tisztába legyek vele. Úgyhogy szánalmadat kioszthatod másnak :D .
  Ugyanakkor azt is megtanultam, hogy egy gyenge nő is egy pillanat alatt okozhat helyrehozhatatlan károkat még egy igazán robusztus férfiben is.
  És bár fordítva még nagyobb eséllyel lehet meg a baj, viszont miután egy-egy csaj azt gondolta, hogy büntetlenül megüthet (jól gondolta, nem ütöttem vissza) és akcióba lépett engem az soha nem tudott megvigasztalni, hogy “ha én megütném az neki jobban fájna”. Érted?

  Írtad, hogy egyenlősködésnek a racionalitás határt kéne, hogy szabjon.
  Abszolút egyet értek ezzel a kijelentéssel, viszont annyit hozzá tennék, hogy csak egy olyan határ lehet racionális, ahol a jogok és a kötelezettségek balanszban vannak.
  Ma ez nincs így.
  Az a baj, hogy manapság kettős világban élünk:
  A nők “férfiak”, ha arról van szó, hogy katonának akar menni, de “nők” ha eljött a szintfelmérő ideje vagy meg kell halni a harctéren.

 19. 21

  Gab

  Tegyük fel Serena Williams,pofán ver egy 65 kg -os transzneműt?USA-ban ilyenkor mi a helyzet?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team