About the author

28 Comments

 1. 1

  Tamás Bodó

  Imádom

 2. 2

  Attila

  na ez erdekes lesz

 3. 3

  Doppelspeiche 154

  Nagyon ugy tünik, h Clevelandban tudatos epitkezes zajlik.

 4. 4

  Debreceni József

  Sose értettem ezt az elhatárolódunk mert mi nem ezt képviseljük dolgot, főleg hogy egy másik franchise meg azt mondja hogy köszp@azdmekk, én pontleszarom hogy nőt ver vagy akármi mást csinál. Egy spangli örökre eltilt de ha az asszonynak kipattintod a protkóját az “hatmeccs”. Beszarok ezeken a konzekvens döntéseken. Itt a Chiefs szívta meg egyedül, mindenki más nyert. Ja várj, Nick Chubb is megszívta🙂

 5. 5

  Boci

  Chubb Hunt RB tandem.. ez kb Kamara, Ingram szintű páros lesz

 6. 7

  acsdav2

  A Chiefs döntése volt, hogy kitették. Senki nem kötelezte őket rá.

 7. 8

  Debreceni József

  Ha nem teszik ki, azzal gyakorlatilag azt mondták volna hogy mi pont leszarjuk ha a srácaink bunyóznak, esetleg nőket vernek. Az, hogy ezek után meg van olyan franchise aki leigazolja, egyenesen szánalmas (ugye Skins?). De a legalja hogy az NFL nem tud és úgy néz ki nem is akar ezen a téren rendet tartani. Ki kellene vágni kb 5 évre a lígából, ha ez idő alatt jól viselkedik, jöhet vissza, legalábbis ez az én meglátásom. Ezzel szemben az is csoda lesz ha egy évet ki kell ülnie.

 8. 9

  bjeela

  A rohadt életbe, ezt is elkúrtuk!

 9. 10

  Tom J

  A Browns eddig kb mindenki szimpátiáját bírta a siralmas szezonok, vagy inkább évtizedek után. Úgy fest mindent megtesznek, hogy gyorsan odalegyen ez a pozitív hangulat velük kapcsolatban. :D

 10. 11

  bjeela

  Az öt év erős, de egy következetes, jelentős mértékű, egyértelmű szankció nagyon is jogos és időszerű lenne.

 11. 12

  acsdav2

  Ugye a bunyózás és a nőverés is elég nagy túlzás ebben az esetben, hiszen egyik sem történt. Nem rajta múlott, a szándék tagadhatatlanul meg volt. Azt gondolom, hogy a szándékért a 10 meccs elég. Szerintem a történtek messze nem olyan súlyosak, hogy egy lapon lehessen említeni egy Rice üggyel, vagy akár a feltételezett Elliott üggyel.

 12. 13

  acsdav2

  Már látom magam előtt, hogy a Browns lesz a kihívója a Pats-nek idén és decemberben kijön egy videó Mayfieldről, ami miatt elmeszelik :D

 13. 14

  Tom J

  A hoteles incidensen kívül egy másik videó is előkerült róla, ahol egy klubban üt meg valakit. Szóval nem egyedi eset. A szándék pedig éppen elég, azért nem sikerült, mert amikor a földön lévő lányt még megrúgta volna, visszahúzták, na meg előtte is amikor ütött volna… Egyszerűen nem fér bele az ilyesmi, még ha a nő kezdeményezi is a fizikai erőszakot, akkor sem. Még akkor is neccesnek tartom, ha egy belőtt, szinte öntudatlan, hisztérikusan tomboló nővel áll szemben, azt is le kellene tudnia szerelni ütés nélkül is egy életerős férfinek, bár persze látni extrém videókat amikor rendőrök sem bírnak a tombolással, de azért nem gyakori… Ha pedig egy kislány csak dumál, főképp nem tolerálható, hogy egy férfi üssön. Soha, semmilyen körülmények közt. És ha ezt egy ilyen ismert arc, egy olyan valaki teszi meg aki abból élhet fényűző életet, hogy más emberek nézik, felnéznek rá, imádják, arra pedig főleg nincs mentség, kiváltképp, hogy fizikai ereje is extrém az átlaghoz képest. A minimum, hogy a kiváltságos életet örökre el kellene vesztenie, második esély jár a gyárban a szalag mellet, vagy bárhol ami egy átlagos embernek kijut, de a sztárságra nem érdemel második esélyt aki ilyesmit követ el.
  Zeke kapott 6 meccset, aki ellen semmi bizonyíték nem volt, a hivatalos hatósági vizsgálatot meg is szüntették, itt pedig videóanyag van az esetekről, és kap majd ugyanannyit? Brady meg 4 meccset kapott, mert valószínűbb, hogy tudott róla, mint az, hogy nem, hogy pár tized PSI-vel kevesebb levegő volt pár labdában!? Gordon meg egy kis fűért kap ki tudja mennyit, ami megjegyzem legális MA államban, hovatovább egészségügyi célokra használt szer USA szerte, egy játékos esetén akár kiválthatna fájdalomcsillapításra sok szintetikus anyagot, ami sokkal károsabb is lehet…
  Nagyon következetlen a liga az ilyen ügyek megítélésében, és ez nem jó…

 14. 15

  acsdav2

  1.https://www.youtube.com/watch?v=Coogt7HGL2Y Erre gondolsz?
  2. Ez a téma már ki lett beszélve decemberben, de kérdezd meg az országokban, ahol nőknek alig van joguk, a sorskatonaság rájuk is vonatkozik, hogy miképp állnak a nőt semmikép nem ütünk kérdéshez.
  3. Zeke eseténél én voltam a legjobban felháborodva. Ugye ott az volt az ok, hogy rossz hírét kelti az NFL-nek, hiába nincs bizonyíték. Ami eleve egy vicc. Na most a logika alapján itt valóban legalább 2-szer annyinak kellene lennie, mert a rossz hír és a szándék is meg van.
  4. Én továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nem követett el olyat ami verésnek minősülne. Óriási szerencséje volt, igaz. A szándék pedig szerintem ennyit (10-12 meccs) kell, hogy érjen.

 15. 17

  Tom J

  Azt hiszem ez a másik eset, ill. ennyit látunk belőle, történhetett több is, ahogyan a hotelben is, ez mindenképp több alap arra, hogy történt is, mint pl. Zeke esete.

  A szándék témakörben sem értünk egyet, szándék ha felé legyint, de nem üti meg, de nem szándék ha azért nem sikerül megütnie, mert közben meg/visszarántják. A szándék és a tett közt a különbség, hogy eláll-e a gondolat megvalósításától az ember, s nem az, hogy meggátolják-e benne, hogy gondolatát kivitelezze. Ő döntött, méghozzá úgy, hogy megüti, majd megrúgja a lányt, ez nem sikerült, külső erőknek hála, ettől még nálam ez több, mint szándék.

  Az USA-t pedig 3. világ beli országokhoz hasonlítani sem életszerű.

  A gond az, hogy a ligában Godell az atyaúristen, a döntései pedig következetlenek, nem törődik a hatóságok vizsgálataival, eredményeivel, döntésével, saját hatáskörben ő felülírhat mindent. Már említettem másutt, egy olyan jogrendszerben, mint az ottani, szánalmas volt, hogy eltilthatta Brady-t az ismert érveléssel. Zeke esetében se volt semmi bizonyíték. Itt van egy videó. Egy videó amin látszik, hogy kismilliószor végetérhetett volna a balhé. Egyfelől kidobták a kiscsajt a szobából. Miért megy ki utána? A hotel vendégeként hívja a biztonságiakat és annyi. Utána is rángatják el. Minden alkalommal megy vissza és folytatja. Nem áll meg a hirtelen felindulás sem.
  És hát számomra az is hihetőbb amivel a lány társasága előállt, kvázi, hogy Hunt cimborája lefektette volna egy barátnőjét, csak az nem volt benne. Nem életszerű, hogy a lányok együtt akartak bulizni velük, feketékkel, majd ok nélkül elkezdtek anyázni, és rasszista szólamokat zengeni. Az életszerűbb sajnos, hogy egy híresség és annak sleppje megsértődik ha nem kapják meg amit akarnak, az összes nemi erőszak ügy erről szól (nem a nevetséges metoo, hogy ránéztek és az neki rosszul esett, hanem a valós, fizikai erőszakkal végződő esetek), nem tűrik a nem választ, megszokták az igeneket helyzetükből adódóan…

  Szerintem egyértelmű kéne legyen a megítélés. Nem a második esély a téma, mert ahogy írom, az jár mindenkinek. Csak nem a kiváltságos életre! Sokaknak egy esélye sincs efféle kiváltságos életre, egy nőt kamera előtt bántalmazó embernek meg második is jár? Vicc.

 16. 18

  Debreceni József

  Ez volt a harmadik ilyen eset nála, mint később kiderült. Normális ember eleve nem engedi meg magának hogy ilyen helyzetbe kerüljön. Ahogy lentebb is írták nincs következetesség a ligában.

 17. 19

  acsdav2

  1.Érdekes kérdés amit a szándék értelmezéséről mondtál. Szerintem a legyintés nem jó példa, mert akkor nem ütési szándékról beszélünk. Én szerintem a szándék és a tett között az a különbség, hogy megvalósult-e vagy sem. Az igazából mindegy, hogy azért mert valaki lefogta vagy éppen elléptek az ütés elől. Persze az is igaz, hogy az elkövető részéről mindkét kimenetelnél ugyanaz volt a magatartás, ezért nem kellene külön kezelni. Viszont a végeredményt tekintve még se lehet ugyanaz az ítélet, ha valaki a koponyáját töri be, valaki pedig el se találja, mert lefogják. Szóval valahogy kevesebb, mint tett, de mégis több, mint szándék.
  2. Részegen, vállalhatatlanul viselkedő lányt még nem láttál, aki nem akarta elfogadni, hogy kiküldik a buliból? Szerintem ez a leghihetőbb verzió, de amit te mondtál azt sem zárom ki.
  3. Godell felháborítóan cselekedett Brady és Zeke esetében. Azokhoz viszonyítva valóban következetlen lesz a mostani döntés.

 18. 20

  d zoli

  Jó a bronzérem a csoportban a Vasasnak.

 19. 21

  drisk

  Lehet white knightkodni (jár a keksz!), de segítek:
  Ha pedig egy kisBÁRKI csak dumál, főképp nem tolerálható, hogy egy BÁRKI üssön.
  Ha viszont egy BÁRKI üt, akkor BÁRKI visszaüthet.

  A nemek közti egyenlőség lenne a cél, nemde?

 20. 22

  Tom J

  Nálad is vannak gondok… A faji témát épp Hunték keverték bele, azt állítva, hogy rasszista szólamokat üvöltözött a lány. Ezt a vonalat igyekeztem továbbgondolni, miszerint mennyire életszerű, hogy rasszista, de azért az estét feketékkel akarta tölteni, hol ebben a “white knight”-kodás???
  Alapvetően szánalmas és igen visszás az, hogy egymást azon a néven szólítja egy közösség, amit ha más használ akkor felháborodnak… Ez egyfajta felsőbbrendűséget sugall, miszerint egy csoportnak joga van valamihez, amihez másoknak nincs. Ezt akkor bármilyen szabályra érvényesíthetnénk, többek közt törvényekre, mondjuk az emberöléssel kapcsolatosan? Születési előjog lesz, a kékszeműek joga? Csak kérdem. Ebben hol az egyenlőség? Ha engem sért valami, akkor a haverom se ejtse ki a száján, mert az ő nyelve is a kezében végzi, ez a normális szerintem, nem? Ha meg nem sért, hanem jópofa duma, én magam is naponta kismilliószor használom, akkor én ne legyek már rasszista, és ne nézzem annak a bőrszínét aki kiejtette a száján.
  Erről kár is tovább beszélni, észre sem veszik sokszor maguk a kisebbségek, mennyire saját maguk generálják, táplálják a rasszizmust azzal, hogy ők az elsők akik saját magukat megkülönböztetik, éppen a bőrszín alapján, lásd Black Lives Matter mozgalom. Talán All Lives Matter nem? Aztán a twitter követőik meg éljeneztek sorban a párizsi merényletek után, hogy meghalt csomó fehér ugye, hogy bizonyítsák is azonnal a tézist…
  A feketéket sértő kifejezés pedig a rabszolgaság idejéből eredeztethető, aminek megint csak semmilyen faji indíttatása nem volt, csak gazdasági. A legnagyobb rabszolgakereskedők/tartók maguk is feketék voltak, ezek tények. Ahogyan fehérek is voltak rabszolgák a történelem során, másik fehérek rabszolgái is, de nem kizárólag, lásd Oszmán Birodalom. Jelenleg is létezik a rabszolgaság intézménye, nem fehérek működtetik, hanem közel-keletiek, afrikaiak…
  A múltban az iparosodás előtt egyszerűen szükség volt munkaerőre, nyilván minél olcsóbbra, ugyanakkor minél erősebbre, ezért nem az amerikai őslakosokat verték láncra a gyarmatosítók, hanem elhurcoltak afrikából tömegeket. A győztesek előszeretettel hajtották igába a legyőzötteket, az oroszok is hurcoltak el munkatáborokba hazánkból sokakat. Kegyetlen dolog ez, de nem kell benne faji kérdést keresni, mert valójában nincs.

  A másik pedig, hogy Hunt az aki kezdeményezi a fizikai erőszakot, jó volna ha mielőtt belekötsz a mondandómba, megnéznéd az esetet. Kimegy a lány után a folyosóra, az már a képen sincs, még a tükörben sem biztos, hogy ő látszik távol. Pofázik Hunt, a lány is visszamegy, egy harmadik ember közéjük áll, majd Hunt ellöki a lányt, majd azt aki közéjük állt, és megy tovább a lány felé. Az csak ezután legyint Hunt felé. Vagy a lökés még OK, és nem szabad fizikai választ adni rá? Hagyjuk már. :D
  Ennyit arról, hogy ki üthet VISSZA ugye. Azt ne is feszegessük, hogy egy másik lánytól elveszik a telefonját amivel felveszi az egészet, valószínű törölték is a felvételt mielőtt visszakerült, mivel ugye ott hang is lehetne, gyanítom nem ok nélkül történt ez így, rájuk nézve lenne terhelő, ha hallanánk is mi folyik, sőt, azt is meg akarták gátolni, hogy lássuk…

  A nemek közti egyenlőség meg szép és jó, de attól, hogy a nők szavazni szeretnének, még nem változnak olyan alkatúvá, mint a férfiak, ergo nem lesznek ellenfeleik egy verekedésben, ezt úgy vélem épeszű ember fel tudja fogni… Ergo egyenlőség ide vagy oda, nem ütünk meg nőt. Valójában dumáért egy férfit sem kellene, gyenge jellem az aki képtelen uralkodni az indulatain, egy erős és intelligens ember szavakkal is vissza tud vágni, úgy, hogy a provokátornak jobban fájjon. A szavak amúgy is csak szavak, már kisiskolás koromban sem tudtak soha baromságokkal provokálni, mindig jóízüt röhögtem a szánalmas kísérleteken, aztán moziztam ahogy egy másik szerencsétlen meg ugrott hasonlóra, miután megunták, hogy nálam nem értek el sikert. Az, hogy felnőtt emberek ne legyenek képesek viselkedni nonszensz, főleg, ha tudják, hogy az életük, karrierjük múlhat azon amit tesznek.

 21. 23

  Tom J

  Csak a 2-es pontra reagálva, a lány távozott a buliból, a balhé a folyosón van. Hunt utánament. A lány viselkedése pedig nem tűnik vállalhatatlannak a videón, szerintem teljesen beszámítható állapotban van, ahogy a többi lány is aki még megjelenik a felvételen. Ha az a vállalhatatlan viselkedés, hogy felhúzza magát, amiért a barátnőjét akarata ellenére le akarják fektetni, majd amikor nem megy, akkor dühből kivágnák egy buliból, akkor valóban lehet, hogy vállalhatatlanul viselkedett. Persze nem biztos, hogy ez történt, de még egyszer, nem tűnik úgy, hogy beszámíthatatlan állapotban lenne, ami alapján ok lenne az elküldésére. Azért nem tudok Huntéknak igazat adni, mert ők azok akik támadnak, ő az aki először támad, többeket, köztük a lányt ellök, üt, rúg, a haverja meg elveszi egy másik lány telefonját aki rögzítené az eseményeket bizonyítéknak. Sokkal valószínűbb, hogy ha hallanánk is mi zajlik, az rájuk nézve lenne terhelőbb, különben miért nem ők vették fel a vállalhatatlanul viselkedő lányokat?

  A kiváltságosság pedig nem az aktuális fizetésére vonatkozott (bár az is 12-20 évi bére egy átlag amerikainak ugye), hanem arra amit elérhet ebben a ligában sportolóként, amire lehetőséget kapott. Esélyről beszélünk, és nem aktualitásról. Másnak az esély sem adatik meg egyszer sem, nemhogy egy ilyen után második…

 22. 24

  Tom J

  Töröltem az eredeti reakcióm, mivel félreértelmeztem a felvetésed, nem találkoztam még ebben a formában a “white knight” megfogalmazással, s mivel faji kérdések is felvetődtek a témában, egyből arra asszociáltam, azt kevered bele… My fault. :D
  Az a része releváns viszont, miszerint, ha valaki üt, vissza lehet ütni. Nos, ha megnézted volna a felvételt, tudnád, hogy Hunt megy ki a folyosóra a lány után. Hunt dumál neki. A lány visszamegy. Egy 3. személy közéjük áll. Hunt ellöki a lányt. Majd Hunt ellöki a srácot aki közéjük állt. Majd Hunt megy tovább a lány után. Majd a lány Hunt felé legyint. Itt a visszaütés témakörét azt hiszem le is zárhatjuk, kissé nevetséges azzal magyarázni az esetet, hogy Hunt ütött vissza. :D

  Továbbá én a világból kimegyek a hülye feminista mozgalmaktól, alapvetően az efféle “egyenlőségi” mozgalmaktól, hiszen ők maguk különböztetik meg magukat valamilyen tulajdonság alapján, nem, bőrszín stb., miközben épp a megkülönböztetésnek akarnak véget vetni. Nincsenek fekete jogok, nincsenek női jogok, jogok vannak. Mindenkinek joga azt mondani amit akar (megjegyzem nem is pártolom azt, hogy akármilyen csoport, akármilyen kifejezéseken érzékenykedjen, főleg ha maga használja), de SENKINEK nincs joga fizikai erőszakot alkalmazni. A fizikai erőszak ugyanis büntetendő.

  Ennek ráadásul semmi köze ahhoz, hogy jóérzésű, tisztességes emberként, némi intelligencia birtokában képes vagyok azt felfogni, hogy attól, hogy a nők is szavazhatnak, még nem változnak férfiakká, nem változik meg a testalkatuk, nem nő meg a fizikai erejük. Ergo továbbra sem lesznek ellenfelek egy verekedésben. Elég szánalmas, már megbocsáss, hogy ezt magyarázni kell valakinek. Az egyenlősködésnek pedig a racionalitás azért határt kéne szabjon. Épp a minap beszélgettünk barátnőmmel ilyesmiről, mivel egy 150cm magas, kb 35-40kg közti lányismerősével találkozott nemrég, aki elmesélte, hogy katona. Egy normális katonai felszerelés többet nyom, mint a kislány. De mivel egyenlőség van, így ő katona. Valóban jó ez? Nem sajnálom én tőle, hogy azt csináljon amit csak akar, ugyanakkor ha egy 2m-es 150kg-os NFL falember kaliberű, szintén kiképzésen átesett férfivel kerül szembe, mégis, hogy fogja ő megvédeni a hazát?

  Arról már nem is beszélve, hogy csak primitív trogloditák kezdenek ütlegelésbe azért, mert valaki csúnyán szólt hozzájuk, legyen az nő, vagy férfi. Civilizált körökben képesek vagyunk verbális úton több kárt okozni a provokátornak, mint amit ő szeretett volna nekünk, vagy még jobb megoldás idegen esetén, ha egyszerűen faképnél hagyjuk. Ez esetben, viszont azután, hogy a lány már távozott, “hősünk” még utánamegy, pedig a lány a képen sincs, sőt, még a tükörben sem biztos, hogy ő látszik, jó távol. Semmiképpen nem hirtelen reakciót látunk Hunt részéről. Nem arról van szó egymással szemben állnak, a lány mond valamit, Hunt meg suhint egyet. Nem. Már lezárult kvázi az egész, távozott a lány a barátaival Hunték szobájából. És ha közben kiabált valamit a folyosón? Hát istenem, hadd kiabáljon, majd valaki leszól a recepcióra, és a szálloda intézi. Utánamenni balhézni egy átgondolt döntés eredménye.

 23. 25

  csak ezt ne

  Nekem nem igazán tetszik ez a lépés. Hunt kaphat második esélyt, én ezt az esetet nem éreztem olyannak, hogy ezután rá se tudnék nézni, mint mondjuk Rice vagy AP esetei után maximálisan. Viszont pont ez a franchise, amelyik azért bővelkedik problémás személyiségben, (most már legalább a HC nem ilyen), nem tudom miért vállal vele rizikót.

  Lássuk be a Browns az utóbbi évek Hue féle pancser brigád státuszt éppen kezdheti kiheverni, most talán az egyik fő esélyesei lehetnek csoportjuknak, és egy törékeny egyensúly kezdett a csapat körül kialakulni. Nem tudom, hogy feltétlen nekik kellett ezt most felvállalni.

  Persze ha sikerül minden értelemben beilleszteni, akkor nagyszerű lépés, de azért vannak kételyeim.

 24. 26

  drisk

  Én elsősorban nem a szituációra, hanem a hozzászólásodra reagáltam.
  Te vázoltad fel, hogy “Egyszerűen nem fér bele az ilyesmi, még ha a nő kezdeményezi is a fizikai erőszakot, akkor sem.”
  Erre írtam, hogy mindegy, hogy ki kezdeményezi az erőszakot, nem játszhat arra, hogy a neme, a bőrszíne, vagy az alacsonyabb testsúlya majd megmenti a választól.
  Ezért lenne jó, ha az ilyen kérdésekből kivennénk ezeket a körülményeket és itt főleg a nemre gondolok. Főleg amiatt, hogy a nőknek egy nagyon nagy százaléka ezzel vissza is él. Tudják, hogy a férfiak hogyan lettek szocializálva és ezt undorítóan ki is használják. Ennek a “lányokat nem ütünk meg”-szocializációnak persze az a pozitív vetülete, hogy tényleg ritkán történik az meg, hogy egy férfi arra vetemedne, hogy megüssön egy nőt.
  Ennek ellenére ha egy necces szituáció előfordul (mint ez), mégis egyből megkapja a srác a “nőverő”-pecsétet (lásd hozzászólások!).
  És ha már szóba került a konkrét szituáció: Láttam természetesen a videót többször, de ez alapján nem szívesen ítélek. Ha az egész sztori vágatlanul 5 beállításból lenne felvéve, akkor talán vállalkoznék rá.
  Ami biztos, hogy a sok helyen említett “rugdosás” az semmi sem volt, viszont amit arról mondasz, hogy erre az egész folyosós jelentre már nem lehet azt mondani, hogy hirtelen felindulásból csinálta, arra azt kell hogy mondjam, hogy egyet értek.
  Hunt nem ártatlan, a csaj meg nem áldozat.

  Nekem nem kell magyaráznod a női- és a férfi test különbségeit,
  tanultam elég anatómiát ahhoz tisztába legyek vele. Úgyhogy szánalmadat kioszthatod másnak :D .
  Ugyanakkor azt is megtanultam, hogy egy gyenge nő is egy pillanat alatt okozhat helyrehozhatatlan károkat még egy igazán robusztus férfiben is.
  És bár fordítva még nagyobb eséllyel lehet meg a baj, viszont miután egy-egy csaj azt gondolta, hogy büntetlenül megüthet (jól gondolta, nem ütöttem vissza) és akcióba lépett engem az soha nem tudott megvigasztalni, hogy “ha én megütném az neki jobban fájna”. Érted?

  Írtad, hogy egyenlősködésnek a racionalitás határt kéne, hogy szabjon.
  Abszolút egyet értek ezzel a kijelentéssel, viszont annyit hozzá tennék, hogy csak egy olyan határ lehet racionális, ahol a jogok és a kötelezettségek balanszban vannak.
  Ma ez nincs így.
  Az a baj, hogy manapság kettős világban élünk:
  A nők “férfiak”, ha arról van szó, hogy katonának akar menni, de “nők” ha eljött a szintfelmérő ideje vagy meg kell halni a harctéren.

 25. 27

  Tom J

  Engem még nem ütött meg nő, de hajított már utánam kést. :) És ez csak egy a sok “érdekfeszítő” tapasztalatomból életem során. Nem egy s nem két “nem egyszerű” lánnyal volt dolgom. Akkor is tartom, hogy egy férfi nem üthet. SOHA! Ha a nő akar ütni, azt le lehet szerelni, egy hisztérikusan tomboló nőt is le lehet fogni normálisan míg megnyugszik (bár ilyenre sem került sor részemről), ha annyira kikerülhetetlen a fizikai atrocitás, ahelyett, hogy leverné a fejét egy férfi. A sportokban, elsősorban a fizikai erő összemérésére szolgáló sportokban (súlyemelés, küzdősportok) sem véletlenül vannak még súlycsoportok is a nemek közti elválasztáson felül. Nem fair saját nemedben sem leütni egy feleakkorát.
  Más kérdés, hogy igazad van, manapság az emberek nem tudnak viselkedni, kulturált módon kommunikálni. Viszont ez ált. hatványozottan igaz az ismert emberekre, ők végképp azt képzelik nekik mindent lehet, alanyi jogon jár. S bizony ez a sleppjükre is jellemző. Ebben az esetben ha a lány azért “nem tudott viselkedni”, amit állítanak, miszerint Hunt pajtása lefektette volna a barátnőjét, majd nemleges válasz után kidobták őket, akkor megértem még azt is, hogy úgy reagált ahogy. Még a selyemfiú CR-t is nemi erőszakkal vádolják, már többen is… Ráadásul azt is állítják korábban fizetett a hallgatásért, az pedig akár könnyedén bizonyítható is, hogy pénzt adott, s hát azt akkor már nehéz lesz megmagyarázni, hogy más okból… Egyszerűen ha valaki ahhoz van szokva mindenki meg akarja kapni, nem tudja kezelni azt, hogy ha valakit ő akar megkapni, az nemet mond. Férfiként is tudom, hogy számos férfire jellemző ez, nagyon sokszor nyílik a bicska a zsebemben amikor hallom, hogy beszélnek/viselkednek nőkkel. Ill. hallok elég sztorit, barátnőm is IT területen dolgozik, nem hiszem, hogy feszegetni kéne a nemek arányát. Felnőtt férfiak a munkahelyükön sem képesek viselkedni a nőkkel. Fizikailag is megesik, hogy inzultálnak lányokat csapatépítők, italozások alkalmával, de nappal az irodában is célozgatnak rá, melyik helyiségbe zárkóznának be kolleginájukkal, meg hol fogdosnák meg őket. És itt az elméletileg igen magas IQ-val bíró fejlesztőkről beszélünk, nem sportolókról akiknek nem elsősorban mentális képességükkel kell kitűnni. Ezek elfogadhatatlan dolgok, és nem hülye metoo baromságok miatt, hanem mert borzalmasan tiszteletlen, illetlen viselkedés. Nem csak a nőket kell itt elővenni nah, általános, hogy kulturálatlan a társadalom…
  Az adott helyzetben viszont én akárhogy is nézem, mégis ezerszer könnyebben tudok hinni a lány társaságának verziójában. Valaki aki feketékkel akar mulatni, az nem rasszista, ok nélkül nem fog belőle kitörni a KKK-s énje. Sokkal könnyebb elhinni, hogy Hunt haverja megsértődött azon, hogy a másik kiscsaj nem feküdt le neki/vele, s ezért “frigid r*bancnak” titulálták, és elküldték. Ezen pedig jogosan háborodik fel bárki, ha megtörténik. Persze ez részemről szubjektív, de racionálisan végiggondolva, ill. a két eltérő sztorit górcső alá véve erre hajlok. A másik verzió nonszensz egyszerűen.

 26. 28

  Gab

  Tegyük fel Serena Williams,pofán ver egy 65 kg -os transzneműt?USA-ban ilyenkor mi a helyzet?

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás