Connect with us

Hír

BREAKING: A Browns leigazolta Kareem Huntot!

Alig hogy kijött a “Legjobb szabadügynök futók” című cikkünk, máris húzhatunk le egy játékost a listáról. Kareem Huntot ugyanis a Browns igazolta le az imént. Hunt egy egyéves szerződést kapott a Brownstól, aminek értéke akár több is lehet, mint 1 millió dollár, de ebbe nincs beleszámolva az esetleges eltiltás. A szezon után pedig restricted free agent lesz, azaz a Browns könnyebben tudja megtartani majd, ha úgy alakulnak a dolgok.

A Kareemmal való kapcsolatom 2016-ból fontos részt játszott a döntésben, de tüzetesen utánajártunk a dolgoknak, hogy milyen személy is ő ma és hogy érdemes-e leigazolnunk. Az alapján, amit Kareemról megtudtunk a széleskörű kutatásunk során úgy hisszük, hogy érdemel egy második esélyt, természetesen azzal a feltétellel, hogy több kritikus lépcsőn kell keresztül mennie, hogy a szervezetünk produktív tagja legyen. Tisztában vagyunk vele, hogy Kareemra eltiltás vár. Itt a Brownsnál összeállítottunk egy részletes tervet elvárásokkal, amiket be kell tartania, ugyanis hasonló cselekedetet a jövőben nem tolerálunk.

– írta John Dorsey general manager a Browns közleményében.

Érdekesség, hogy Dorsey draftolta Huntot a Chiefsbe, a futó pedig mindössze 22 mérföldre nőtt fel Clevelandtől, Willoughby városában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!