Connect with us

Hír

Corey Liuget és Pierre Garcon is szabadügynök lesz

Két veterán játékossal bővül a szabadügynökök listája. Sem Corey Liuget, sem Pierre Garcon 2019-es opcióját nem hívják le csapataik, így szerződés nélkül várják a márciusi szabadügynök-piac nyitását.

 

 

Liuget szerződését tavaly alakította át a Chargers, és az eredeti 2021-ig tartó kontraktus helyett egy opciós 2019-esre módosították azt, amit nem hív le Tom Telesco general manager. A 28 éves védőfalember így $8 milliót szabadít fel a fizetési keretben, ugyanakkor nem zárta ki a GM egy új megállapodás lehetőségét, hogy Liuget kevesebb pénzért maradjon a csapatnál. A korábbi elsőkörös védő az utóbbi négy idényből csak egyet játszott végig elejétől a végéig hol sérülés, hol eltiltás miatt, így nem meglepő, ha ez nem ér a csapatnak $8 milliót.

 

Pierre Garcon szintén nem az egészségéről lett híres a 49ersben, két szezon alatt csak 16 meccsen lépett pályára, ennek ellenére elég sokat keresett. Az 5 éves, $47,5 milliós papírjának hála $8,275 milliós cap hitje volt a 2019-es szezonra, ami 33 évesen, ennyi sérüléssel nem volt bevállalható John Lynch számára. Mivel még $7,2 milliós garantált tartalom volt hátra a szerződéséből, ezért ezt kénytelen benyelni a csapat halott pénzként, így $1 milliót spórolhat az elkapó elküldésével.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!