Connect with us

Hír

Ezt tudtuk meg a combine sajtótájékoztatóin – 4. rész

A szezon után az NFL Scouting Combine az első olyan esemény, ahol a főedzők és general managerek kiállnak a sajtó elé és válaszolnak kérdésekre. Ilyenkor rengeteg érdekes dolgot tudunk meg, ezekből szemezgettünk most és a mai minisorozatunk további részeiben. Az első részt ITT, a másodikat ITT, a harmadikat pedig ITT találjátok. 

A Jets nyitott az 1/3-as pick elcserélésére, ezt maga a general manager Mike Maccagnan árulta el. Nem meglepő persze, a Jets a tavalyi Darnold trade kapcsán vesztette el idei második körös pickjét is, és mivel a második kör tűnik a legjobbnak az idei drafton, szívesen visszaszereznének egy ilyen picket.

Nem nyilatkozatból, hanem belsős információból derült ki, hogy a Chiefs a jelek szerint elcserélné Justin Houstont, a kiváló pass rushert. Állítólag érdeklődés is van iránta, azonban egyesek szerint csak az árát akarja felverni a Chiefs és minden bizonnyal csak alacsony kompenzáció mellett jönne össze az üzlet, mivel sokba kerülne pénzügyileg új csapatának Houston.

További belsős információ – vagy fogalmazzunk úgy pletyka -, hogy a Bears eladná Jordan Howardot, a Vikings pedig Trae Waynest.

Buccaneersnél Bruce Arians és DeSean Jackson tudtak találkozni és állítólag jól is sikerült ez a beszélgetés, így jelenleg talán valószínűbb a maradása, mint a távozása.

Lionsnél nem tudják még, hogy mi legyen TJ Langgel, a jobb oldali guarddal, aki nyaksérülés miatt kihagyta a szezon utolsó két hónapját és összesen 6 meccsen játszott csak a csapatban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!