About the author

12 Comments

 1. 1

  demonsss

  Jó volt visszaolvasni , mikor èvelejèn olvastam ezeket a tippeket egybe biztos voltam az az h a green bay sehol nem lesz ès , h rodgers nem lesz MVP ( tuti a kövi szezonra is sokan betippelik rodgerst MVP nek de ő többet nem fog semmit se nyerni )

 2. 2

  katonadani

  érdemes amúgy a kommenteket visszaolvasni az eredeti jósda alatt :)

  kedvencem:
  En ertem, hogy a cardstol senki sem var sokat de biztosan nem lesznek 1/1esek. 3. Szamu qbval es dj nelkul is 8-8ra siman kepesek voltak tavaly…

 3. 3

  Fetyke

  Majd a következő szezonra jobbak leszünk! :) A tuti tippeket akkor sem tartom majd magamban. :D

 4. 4

  LG

  Challange accepted! ;)

 5. 5

  Zotyman

  Mahomes 55 TD-je után különösen mókás a vita, hogy mennyire irreális az a bold, hogy egy irányítónak, akinek kezdöként ez lesz az elsö éve, 56+ TD-t szerez. Végülis tényleg nem jött össze sem JimmyG-nek, sem Mahomesnak.

  Viszont nekem egy boldom bejött: “Bold 1: Saquon Barkley vezetni fogja a ligát scrimmage yardokban (futott+elkapott)”, így 9 pontot szedtem ösze, ha jól számolom.

 6. 7

  BenszeT

  Ha Hue Jacksont előbb kirakják meglett volna a Browns pozitív szezon bold.

 7. 8

  wolandrule

  Jött a végső győztes tippem, a SB is majdnem, Saints- Patriots döntőt vártam, nem sokon múlott… Eltaláltam a Chiefs és a Texans csoportgyőzelmét, az 1/1 (Raiders) és a bold elment, de jól zártam. :)

 8. 9

  Debreceni József

  https://uploads.disquscdn.com/images/149f0b78145f05f5ffc3dad38283a77f07b3e4dc1c7262ad3c4b7ddb3d3938f2.jpg
  Dani, szerintem vesztettem három sört, jut eszembe? (Nem néztem utána de szerintem Mayfieldnek jobb statjai voltak idén mint Darnoldnak).

 9. 10

  katonadani

  hát igen ez 3ból 3 ide :D
  el is feledkeztem erről

 10. 11

  Debreceni József

  Én is szívesen elfelejteném?

 11. 12

  Oregon88

  Elég beteg szezon volt,nem csak Ti futottatok így jégre,szerintem erre senki nem számított,még a legnevesebb szakértők sem…Talán ez volt a legkiszámíthatatlanabb szezon az elmúlt jó pár évből,bár azért is jó ez a liga,mert nehezen megjósolható mi lesz,de az idei év még itt is kilógott.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team