About the author

10 Comments

 1. 1

  Attila Pál

  Ndamukong Suh a Rams játékosa már egy ideje. Wake-t akartál írni?

 2. 2

  Gergely Angyal

  Szerintem jól írta, Suh 2018-ban lett Rams-es, azelőtt a Dolphinsnál játszott, és rennigan az elmúlt évekről beszélt, tehát nem feltétlen csak tavalyról.

 3. 3

  combat

  Egyetlen dolgot hiányolok. Annak idején Patricia kapcsán mindig elhangzott kételyként, hogy ő e a védelem igazi “ura” vagy BB. Tehát mennyiben BB-nek köszönhető a NE védelem. Itt szerintem ez még hangsúlyosabb, hisz Flores ráadásul tényleg csak egy évig hívta a játékokat, és ez azért mindig rizikós.

 4. 4

  euskadi68

  A kinevezéséről szóló cikk alá is azt írtam, hogy senki nem vár csodát tőle (rövid távon). Ha csak a védelmet gatyába rázza az első évében (nekem nem kell top 10, elég a 16 is), már tök jó lesz. :)
  A támadóknál pedig még a védelemnél is nagyobbak a gondok… Nézet a draftsorrendet, hát nem is tudom… egy potens irányítóért nagyon fel kellene cserélni, és ahol ennyi lyuk van, ott nincs felesleges draftcetli. A sapka alatt is rosszul áll a franchise, így a szabadügynök piac is ugrik. Marad Broki (vagy Tannehill?) vagy valahonnan kukáznak a hátsó körökből? (Persze egyik sem megoldás.)
  Nem bánom, rebuild van. Az már nagyobb baj, hogy az újjáépítést a Bills és a Jets is előbb elkezdte, mindkettő megtalálta a franchise Qb-t.
  De a Patsnek még idén sem lesz félnivalója a csoportban.

 5. 5

  euskadi68

  Ha csak egyetlen meccsen hívta volna a játékokat (SB!), nálam már az is elég referencia lenne. :D

 6. 6

  Attila Pál

  Igaz, csak hebrencs módon beleakadtam. Így? Hiába volt Ndamukong Suh vagy Reshad Jones…

 7. 7

  tmbb

  A kereszt mozgások egyértelműen Flores érdeme!Ettől volt nagyon hatékony a D a PO-ban.

 8. 8

  Bélabá a csótány

  “Vannak azért problémák is”

  https://www.youtube.com/watch?v=rl7jUeIDwgg

 9. 9

  Sekler

  Nem is tudom . Csoportriválishoz menni …!?
  Értem én, hogy karier meg renomé stb, de nekem fura , tekintve a Patriotsos múltját.
  Véleményem szerint két-három év és méltó ellenfeleket csinál a delfinekből.

 10. 10

  demonsss

  Nekem a kérdésem az lenne , hogy a Patriots D playek és stratégia kialakításában mennyi volt BB és mennyi Flores , mert ez annyira érdekes , hogy mikor Gilmore lehúzta abban a zseni D playben azt a labdát a super bowl-on akkor Budai Zoli egyből azt mondta h Gilmore húzta le , de BB csinálta meg a játékot pedig Flores hívta elméletbe a játékot és engem ez tényleg érdekelne , hogy kinek mennyi része volt ebben az egész védelemben ?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team