Connect with us

Hír

Irvinget elengedi, Lawrence-t minden áron megtartja a Cowboys

Egyik védőfalemberét elengedi, másikat viszont minden áron megtartja a Cowboys.

David Irving egy borzasztóan tehetséges játékos, azonban az utóbbi két évben 4-4 meccses eltiltást kapott, ráadásul idén mindössze két mérkőzésen tudott pályára lépni, eltiltása után nem sokkal megsérült a bokája. Nem csoda, hogy a Cowboys nem tart rá igényt, pedig imádják a tehetségét – tavaly nyolc meccsen hét sacket jegyzett -, de ha egyszerűen nem tud a pályán maradni, akkor nincs értelme erőltetni.

DeMarcus Lawrence viszont minden szempontból egy állat. Tavaly még páran azt hitték, hogy kiugró év volt a parádés szezonja, így a Cowboys is csak a franchise taget rakta rá. Aztán 2018-ban lerakott még egy kiváló szezont, így egyértelműen a legjobb pass rusherek bérét kell neki megadni. A Cowboys pedig kvázi minden áron meg akarja tartani Lawrence-t. A franchise tag 20,5 millió dollárt jelentene a játékosnak, de Lawrence kifejezte már nemtetszését a dologgal kapcsolatban és elmondása szerint nem játszana a franchise tag alatt, csak hosszú távú szerződéssel – aztán persze nem tudni, ezek mennyire komoly szavak.

Mindenesetre a Cowboys minden követ megmozgat majd, hogy hosszú távú szerződést kössön játékosával és nem akarja használni a franchise taget, de ha nem születik megállapodás a március 5-i határidő előtt, akkor használni fogják Jerry Jonesék a taget, hiszen egyértelmű, hogy nem akarják elengedni Lawrence-t, ami persze egyáltalán nem meglepő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!