Connect with us

Hír

Jerry Jones nem hosszabbítja meg Jason Garrett szerződését

Jerry Jones még nem áll készen arra, hogy kirúgja Jason Garrettet, azonban arra sem áll készen, hogy meghosszabbítsa a szerződését. A Cowboys főedzőjének már csak a 2019-es szezonra van élő szerződése és a jelek szerint bizonyítania kell majd, hogy megérdemli a maradást.

Az ESPN információi szerint ugyanis Jones most nem hosszabbítja meg Garrett szerződését és ugyan ez azt jelentheti, hogy bajban van a főedző, Jones megvédte Garrettet és kijelentette, hogy nem áll bizonytalan lábakon. Na ezt fejtse meg valaki.

Garrettnek 77-59 a mérlege a Cowboys élén, de a divisional körön még nem tudott túljutni a rájátszásban. Egyszer már volt ilyen helyzetben, három 8-8-as szezon után is utolsó évébe lépett a szerződése kapcsán, akkor jött egy 12-4-es szezon és a csoportgyőzelem. Kapott is egy 5 éves, 30 millió dolláros hosszabbítást.

Kapcsolódó hír a Cowboys háza tájáról, hogy végre hivatalosan is megtalálta a csapat a támadókoordinátorát. Ahogy sejteni lehetett, az eddigi irányítóedző, a csapat korábbi irányítója, a mindössze 30 éves Kellen Moore lett az OC. Az irányítóedző pedig a szintén korábbi NFL-irányító Jon Kitna lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!