Connect with us

Hír

Kisebb autóbalesetet szenvedett Demaryius Thomas

Szegény embert még az ág is… Demaryius Thomasnak az utóbbi hetekben több mindenért főhetett a feje, erre még egy kisebb autóbalesetet is át kellett élnie. Szerencsére komolyabb sérülések nélkül megúszta az esetet.

 

 

Thomas nagy reményekkel érkezett a Texansba a cserehatáridő utolsó napján, hogy Will Fuller hiánya ne okozzon problémát Deshaun Watsonnak. Ám a houstoni karrerje nem tartott sokáig, hiszen a karácsony előtti Eagles elleni találkozón Achilles-szakadást szenvedett, véget vetve ezzel a 2018-as szezonjának. Mivel a cap hitje rengeteg volt, a játékával pedig nem győzte meg a Texans vezetőségét, végül elbocsátotta a csapat, ezzel szabadügynökké vált.

 

Ezt tetézte az autóbalesete is. A 31 éves elkapó Denverben kocsikázott, amikor elvesztette az uralmát autója felett, amely végül nekicsapódott egy korlátnak. A denveri rendőrség beszámolója szerint Thomas nem állt drog vagy alkohol befolyásoltsága alatt, így ez egy szimpla balesetnek minősíthető. Thomas nem egyedül volt a kocsiban, egy férfi és egy nő volt még az utastérben, mindhármójukat kórházba szállították a balesetet követően. Az elkapó és a másik férfi kisebb sérülésekkel megúszta, a hölgy utas sajnos már nem volt ilyen szerencsés, de nincs életveszélyben, állítja a Denver Post.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!