Connect with us

Hír

KJ Wright maradna Seattle-ben

KJ Wright szerződése lejár a Seahawksszal, a klasszis linebacker viszont továbbra is szeretne Seattle-ben maradni és együtt játszani jóbarátjával, Bobby Wagnerrel. Papíron ennek nem is lenne akadálya.

 

 

Wright még mindig csak 29 éves, pedig már nyolc éve a Seahawks játékosa. A tavalyi szezonig egyszer sem hagyott ki háromnál több meccset, összesen 723 tackle-nél, 11,5 sacknél, 10 fumble-nál, 33 leütött passznál és két INT-nél tart karrierje során. Állítólag a Seahawks nem is akarja elengedni és 52 milliós cap space-szel egyáltalán nem lenne lehetetlen visszaigazolni, csakhogy van pár nehezítő tényező.

 

Wrightban még simán benne lehet 2-3 év a legmagasabb szinten, de nem biztos, hogy a csapatnak megérne évi 10+ millió dollárt 29 évesen. Mychal Kendricks ott lenne olcsóbb megoldásnak, már ha nem kerül addig börtönbe, ráadásul a Seahawksnak olyan játékosokat kellene még visszaigazolni, mint Frank Clark, DJ Fluker vagy Justin Coleman, hogy csak a legnagyobb neveket említsük, illetve Earl Thomas pótlását is meg kellene oldani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!