Connect with us

Hír

Lamar Jackson segítheti vonzóbbá tenni a Ravenst

Baltimore-ban megkezdődhet a Joe Flacco utáni időszámítás. A korábbi Super Bowl MVP szerződése hosszú idő után ugyanis nem eredményezne több halott pénzt mint spórolást annak megszüntetésével, Lamar Jackson draftolásával ráadásul feleslegessé is vált.

 

 

A tavalyi draft első körének végén kiválasztott Jackson remekül szállt be szezon közben, és csoportgyőzelemig vezette csapatát, majd a rájátszásban kudarcot vallott. Mivel jóval olcsóbban focizik Flaccónál, ezért nem kérdés, hogy Eric DeCosta, a Ravens új general managere megszabadul az olasz csődörtől. Ez a lépés plusz $10 milliós költekezést biztosítana, ám nem csak emiatt lehet hasznos Lamar Jackson térnyerése az offense-ben.

 

Úgy gondolom, hogy sok szabadügynök játékos tiszteli a tehetséget és a versenyszellemet, és nem csak a pénz motiválja egy döntés előtt. Bárki, aki eddig látta Lamar Jacksont játszani, csak ámulhatott a tehetségén és küzdeni akarásán. A játékosok nyerni akarnak, így olyan csapatokat keresnek, ahol ehhez a legjobb feltételek adottak, márpedig a Ravens ilyen, hála Jacksonnak. Ő még sok döntés előtt álló játékos számára lesz faktor, hogy végül Baltimore-ba írjanak alá.

– mondta DeCosta.

 

A győzelmek mellett láthattuk, hogy ez a támadógépezet még nincs ideális állapotban a másodéves irányító stílusához, így szükség lesz erősítésekre az offseason folyamán. Az Ozzie Newsome helyét átvevő szakember első megmérettetésére készül immáron GM-ként, de korábbi főnöke tanácsaira is számíthat a Ravens megerősítése érdekében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!