Connect with us

Hír

Majdnem teljes az offense staff a Bengalsnál

Zac Taylor elkezdte megszervezni a szakmai stábját a Cincinnati Bengalsnál. Marvin Lewis embereiből csak néhány hírmondó maradt, de támadó specialista lévén mégis inkább a védőoldalon formálhatja az arcképére a stábot Taylor.

 

 

Taylor már a múltjából fakadóan is a támadókkal foglalkozik majd, emiatt nem meglepő, hogy először az offense stáb lett majdnem teljes. Az előző rezsimből csak a QB-edző Alex Van Pelt, illetve a WR-edző Bob Bicknell maradt a csapatnál, minden más posztra saját emberét képzelte el Taylor – így van, Hue Jackson is el lett takarítva a stábból. OC-nek Brian Callahant nevezte ki Taylor, aki a Raiders QB-edzőjeként érkezett a csapathoz. Korábban a Lionsnál töltötte be ugyanezt a pozíciót két szezonon át, előtte pedig a Broncosnál volt segédesző 6 idényen keresztül. A még mindig csak 34 éves edző tehát első nagy szerepét kapja majd meg, ugyanakkor a playhívásokat Taylor fogja intézni.

 

Hogy rutin is legyen a stábban, két olyan szakembert is hozott, akikkel még Miamiban dolgozott együtt, és mindketten a támadófalélrt lesznek felelősek. Talán ezzel hívta fel magára a leginkább a figyelmet a csapat, hiszen azt a Jim Turnert nevezte ki, aki kétszer is megégette magát csapatainál. A Dolphinsnál Jonathan Martin mentális terrorizálásában vett részt, ami után a játékos kis híján fegyverrel akarta megtorolni azt, míg a Texas A&M-ről szexista megnyilvánulások miatt függesztették fel egy kis időre. Turner segédje Ben Martin lesz, míg tight end edzőnek James Casey-t hozta el a Texans stábjából.

 

Noha az offense stáb ezzel majdhogynem teljes, védőoldalon egyelőre semmi mozgás nincs, és könnyen lehet, hogy senki nem marad ott a tavalyi stábból. Sokáig úgy tűnt, hogy Jack Del Rio nyeri el a melót a defense élén, de végül nem született megállapodás, majd Dom Capersre, a Packers korábbi DC-jére került a figyelem, aki nem vállalta a munkát. Jelöltből azonban nincs hiány, Tom Pelissero, az NFL Network munkatársa az alábbi neveket közölte, mint a Bengals DC-aspiránsai: Marquand Manuel (ex-Falcons DC), Mike Elko (Texas A&M DC), Todd Grantham (Florida DC), Aaron Glenn (Saints DB-edző) és Aubrey Pleasant (Rams DB-edző).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!