Connect with us

Hír

Március 17-ig minden eldől Antonio Brownnal kapcsolatban

A Steelers zsinórban harmadik évben zsebelheti be az offseason sztoriját, ezúttal úgy, hogy már a két legjobb játékosa akasztotta össze a bajszát a vezetőséggel. Antonio Brown jövője egyre egyértelműbb, de mindenre fény derül március 17-ig.

 

 

Amiket eddig tudunk az AB-ügyről:

 

Ez persze nem jelenti azt, hogy el is cseréli őt a Steelers, hiszen nem kötelező beadni a derekukat, ráadásul ráérnek még ezzel foglalkozni – igaz, erre is ráfázhatnak.

 

A bűvös március 17-i dátum Antonio Brown bónusza aktiválódásának a határideje. Ha ezt megvárja a Steelers, akkor $2,5 millió garantálttá válik a szerződéséből. Persze $21 millió benyelése után ez már aprópénznek számít, de ha a Steelers túl akar adni elkapóján, akkor célszerű a határidő előtt nyélbe ütni egy üzletet. A Steelers már közölte a játékos ügynökével, hogy nem fognak cserepartnerek után vadászni, de egyrészt nem is kell, hiszen vélhetően jönnek a keselyűk maguktól is a dögszagra, másrészt ott van AB pályán kívüli ügye is.

 

Az elkapót elkapták gyorshajtásért, amiért meg is büntették, de ez a kisebbik rossz. Ami viszont aggasztóbb lehet, az Brown családon belüli ügye, ahol a lánya édesanyjával akadtak nézeteltérései. Letartóztatás nem lett a dologból, de az NFL jelezte, hogy monitorozni fogja az esetet, belebegtetve ezzel egy lehetséges eltiltás lehetőségét. Ez már önmagában is gyengítheti a Brownért kínált ellenértéket, hát még ha tényleg el is tiltják.

 

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy Brown egy új csapatban kezdi meg a felkészülést a 2019-es szezonra, de miután Le’Veon Bellt is elnézték a rosteren egy év semmittevéssel, nem lepődünk már meg semmin.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!