Connect with us

Hír

Mark Ingram 10 ezer yardot és egy gyűrűt szeretne

Mark Ingram szerződése lejárt a New Orleans Saintsnél, így szabadon igazolható. A korábbi első körös futónak jó piaca lehet a 29 éves kora ellenére, a motivációjára pedig nem lehet panasz, igen komoly célokat tűzött ki maga elé.

 

 

Ez lesz a 9. szezonom, jobban érzem magam, mint valaha. Szerintem a karrierem még mindig felfelé ível. Szeretném átlépni az 10 000 futott yardos álomhatárt és meg szeretném nyerni a Super Bowlt. Ki akarom hozni magamból a legjobbat

 

– idézi a futót a PFT, aki kitért a Saintsre is.

 

Már beszéltünk a folytatásról. A csapat szeretné, ha maradnék, én sem szívesen költöznék el, de a kérdés az, hogy tudunk-e kompromisszumot kötni. Itt töltöttem az egész karrierem, csodálatos lenne, ha egész pályafutásom során egy csapatban játszhatnék. Itt él a családom, a barátaim,  itt ismertem meg a feleségemet, ez az otthonom. Imádom a várost és a csapatot, ugyanakkor nem félek magamra fogadni, hiszem, hogy vannak lehetőségeim.

 

 

Ingram tehát maradna a Saintsben, de a pénz nagy úr, nem minden áron ragaszkodik New Orleanshoz. Egyébként 8 év alatt kétszer lépte át az 1000 yardos határt, összesen 6 007 yardot és 50 TD-t szerzett, illetve van még 1 598 yardja és öt TD-je elkapásokból is. Három nagyon jó szezonnal összejöhet a 10 ezer yard, viszont a Super Bowl-győzelemhez lejjebb kell adnia az igényeit. Ha mindkét célját el akarja érni, neki kell a nagyobb áldozatot hozni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!