Connect with us

Hír

Mi lesz Landon Collins sorsa?

Landon Collins és a New York Giants érdekes helyzetbe került, ugyanis a kiváló safety szerződése lejár év végén, egyelőre nem sikerült megállapodni egy hosszútávú szerződésben, a franchise tag pedig a játékos számára nem megfelelő megoldás.

Collins a tegnapi nap folyamán kipucolta az öltözőjét és elköszönt a csapattársaktól és edzőktől. Ez a hír érkezett legalábbis az ESPN-től, amit egyből cáfolt a New York Post – legalábbis azt, hogy kipucolta volna az öltözőjét -, majd végül érkezett maga a játékos és tisztába tette a dolgokat: amit ott hagyott az öltözőben, arra egyáltalán nincs szüksége.

Mike Garofolo információi szerint a Giants valószínűleg használni fogja a franchise taget Collinson, azonban a safety ennek nem örül, így minden bizonnyal holdoutol majd a szezon kezdetéig, hacsak nem sikerül hosszú távon megállapodni. Az biztos, hogy hosszú távú szerződés kapcsán egyáltalán nincsenek közel az álláspontok, így ez az opció minden bizonnyal a franchise tag határidőig elvethető.

Garofolo szerint a valószínűbb opció az, hogy Collins jövőre a Giants tagja lesz, azonban többen is úgy vélik, hogy ez nem olyan biztos és Collins nem lesz sokáig a Giants tagja. Ez egyrészt előfordulhat úgy, hogy a Giants nem használja a franchise taget és elengedi játékosát, esetleg a tagelés után elcseréli.

A safety franchise tag egyébként $11,256 millióba kerülne a Giantsnek, tehát ennyit kapna Collins 2019-ben, ha ráraknák a taget. Érdekes huzavona lehet még a 25 éves, háromszoros Pro Bowler és egyszeres első csapatos All-Pro játékos körül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!