Connect with us

Hír

Newton nem tudta 30 yardra eldobni a labdát

Cam Newton sérültlistán fejezte be a tavalyi évet, az egészségi állapotára pedig ráment a Panthers szezonja: 6-2-es kezdés után nem sikerült bejutni a rájátszásba. Hogy mennyire rossz állapotban volt az irányító válla, azt jól mutatja, hogy nem tudta 30 yardnál messzebb dobni a labdát.

 

 

Nem voltam olyan fizikai állapotban, hogy megdobjam azokat a passzokat, amikre amúgy képes vagyok. Ez pedig borzasztó érzés, ráadásul a védelmek is tudták, hogy nem tudom mélyre dobni a labdát

 

– mondta Newton.

 

Az irányító a szezon első nyolc meccsén 15 TD-t és mindössze négy INT-t dobott, 100 fölötti passer ratingje volt és a csapata 6-2-es mérleget hozott össze. A hátralévő hat meccsen azonban – bár a passzpontossága még nőtt is a rövid passzok miatt (67,3% -> 68,8%) –, mindössze kilenc TD-t passzolt ugyanennyi eladott labda mellett. Sőt, egyetlen meccse sem volt, amikor nem adta el legalább egyszer a labdát. A Panthers sorozatban hat meccset veszített Newtonnal, mielőtt az irányító IR-re került, a szezont pedig 7-9-es mérleggel fejezte be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!