Connect with us

Hír

Pletyka: Bell elhízott? Wilson a Giantsbe menne?

Egyes pleytkák szerint Le’Veon Bell eléggé elengedte magát egy éves távollétében és nincs épp formában. A futó “versenysúlya” 102 kiló, de az a hír járja “az utcákon” a New York Daily News szerint, hogy jelenleg 117 kilót nyom és a Jetsnél aggódnak emiatt. Ez akár sok mindent megmagyarázhat egyébként.

Bell ugyebár korábban azt mondta, hogy a bye week előtt meg fog jelenni a Steelersnél, azonban ezt nem tette meg, egyes rosszmájú megjegyzések szerint azért, mert közel sem volt játékra alkalmas formában. Illetve sosem láttunk róla edzős képet vagy videót, meg úgy egyébként sem láttunk semmilyet, pedig általában az ilyen helyzetben lévő játékosok szoktak magukról posztolni. Kíváncsian várjuk, igazak-e ezek a pletykák, bár az jó kérdés, mikor és hogyan derül majd erre fény, ha fény derül.


Hasonlóan érdekes a helyzet Russell Wilson körül is és a vele kapcsolatos pletykának is könnyen lehet, hogy sosem tudjuk meg a valóságtartalmát. A pletyka Colin Cowherdtől indult el, aki mondjuk úgy, hogy nem számít feltétlen a leghitelesebb hírforrásnak, de lényeg a lényeg, Cowherd úgy tudja a szórakoztatóiparban dolgozó ügynökismerőseitől, hogy Russell Wilson lehet, hogy előbb-utóbb a New York Giantsben fog játszani. Ennek elsődleges oka pedig az, hogy Wilson felesége, Ciara New Yorkban szeretne élni, mert Seattle nem épp a szórakoztatóipar fellegvára.

Wilson szerződése egyébként jövőre lejár és egyes hírek szerint rálépne a Kirk Cousins féle útra és évről évre szeretné kimaxolni keresetét. Ez azt jelentené, hogy a Seahawks franchise tageket rakna rá a következő években, ezt 2021-ig tudja is húzni a csapat (akkor $36,4 milliót kéne fizetniük az irányítónak), 2022-ben viszont már nem lenne választásuk és el kellene engedniük Wilsont – feltéve, hogy Wilson nem hajlandó belemenni egy hosszabbításba. Azt persze nem tudni, hogy a Giants szeretné-e Wilsont, főleg azok után, hogy állítólag Kyler Murray túl alacsony számukra, ezért nem is gondolkodnak a draftolásán.

 

Ez volt tehát a pletykarovatunk, mit szóltok hozzá? Szerintetek igaz bármelyik is? 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!