Connect with us

Hír

Prescott nagy pénzre számít, ha már neki nincs jól kereső felesége

Dak Prescott számára lehetővé vált egy új szerződés kiharcolása, hiszen már harmadik szezonján van túl Dallasban. Ha lehet hinni a pletykáknak, akár meg is kaphatja azt, ami jó sok számjegyet tartalmazhat. De vajon mennyi lesz az annyi?

 

 

Jerry Jones tavaly márciusban beszélt először a nyilvánosság előtt Prescott esedékes szerződéséről, és hogy az irányítója egy “nem hétköznapi” kontraktussal fogja megkapni azt, ami neki jár. Azóta Kirk Cousins, Matt Ryan és Aaron Rodgers is rekordot döntő szerződést kapott, kellemelten helyzetbe hozva ezzel a Cowboys tulajdonosát. Prescott számára ráadásul ez lenne az első ténylegesen nagy szerződés, hiszen negyedik körös újoncként kevesebb, mint $700 ezret keresett éves átlagban, holott az irányító fizetések az egeket karcolják az NFL-ben.

 

Sokan emiatt Tom Bradyhez hasonlították, aki szintén a csapat számára előnyös szerződéssel játszik, igaz, ő önszántából, nem pedig kényszerből mint Prescott. Ám nem csak emiatt hasonlították össze a két QB-t, hanem mert a kritikusok szerint Prescott is azt a pénzt érdemelné meg, mint New England-i kollégája. A hatszoros bajnok irányító $15 milliós alapfizetéssel focizik 2019-ben, de mind tudjuk, hogy neki miért is van erre lehetősége. Ha esetleg nem, akkor Prescott rámutat a lényegre: kimutatások szerint Brady felesége, a brazil szupermodell Gisele Bündchen 2017-ben $17,5 millióval, 2018-ban pedig $10 millióval gyarapította a családi kasszát.

 

Senkinek nem keres annyi pénzt a felesége mint az övé. Minden férfi olyan problémáról álmodik, hogy dollármilliókat keres, de nem ő hozza haza a legtöbb pénzt. Szóval ő különleges helyzetben van, és megteheti, hogy kevesebb pénzért játszon.

– mondta.

 

Na de mennyit is érhet akkor valójában Prescott? Ha Rodgers szerződését nem is, de Ryanét vagy Cousinsét überelnie kéne? Három szezonja alatt kétszer járt playoffban a csapata, nála több utolsó negyedes comebacket (15) pedig egy irányító sem tudott véghez vinni az első három szezonjában. A meccsei kétharmadát megnyerte az alapszakaszban, ráadásul idén meglett az első győzelme rájátszás találkozón is, így papíron nem kellene garasoskodni a pénzzel, még ha nem is gyártja ipari mennyiségben a yardokat és TD-ket. Prescott biztos benne, hogy kapni fog egy számára kedvező szerződést, de több energiát nem akar ebbe a témába fektetni, inkább a játékra koncentrálna.

 

Jerry Jones hosszú idő után először olyan helyzetben van, hogy van cap space anélkül, hogy bármilyen szerződést át kellene strukturálnia, csakhogy több éhes száj is akad a rosteren. Kíváncsian várjuk, hogyan oldja meg végül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!