Connect with us

Hír

Ty Sambrailo további három évig marad Atlantában

Kivágások után ezúttal hosszabbításra szánta el magát Thomas Dimitroff, ám egy nem felkapott név lepapírozásával kezdte az újraigazolások sorát.

 

 

A Falcons general managere ugyanis az “O-Line mindenes” Ty Sambrailóval állapodott meg egy új szerződésről, amelynek összege egyelőre nem ismert, csak hogy három évre szól. A márciusban 27 éves támadófalember leginkább RT poszton segítette csapatát az ott töltött két idénye során, de idén már LG szerepkörben is bemutatkozhatott az utolsó fordulóban. Utóbbi lehet a kulcs, hiszen a Falcons elég szorult helyzetben van a guardjaival kapcsolatban.

 

Sambrailo mellett Andy Levitre, Ben Garland és Zane Beadles is szabadügynökként várta a márciusi piacnyitást, Brandon Fusco leigazolása pedig nem hozta a kívánt hatást a támadófalra. Mivel idén Grady Jarrett, jövőre pedig Deion Jones, Vic Beasley, Austin Hooper, Wes Schweitzer és De’Vondre Campbell vár majd új szerződésre, ezért nem árt a lehető legolcsóbb megoldást választani a jövőbeli tervek kapcsán. Sambrailo újraigazolása ugyanakkor nem csak a legköltségbarátabb, de legjobb opció is lehet a FA játékosok közül, így duplán nyerhet a Falcons.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!