Connect with us

Hír

Új csapatba kerülhet a liga leggyorsabb játékosa

John Ross azzal vált ismertté 2017-ben, hogy megdöntötte Chris “CJ2K” Johnson 40 yardos rekordját a combine-on, ami ha nem is teljes egészében emiatt, de végül a top 10-be lökte őt az azévi drafton. Ám mindössze két szezon után új csapatban találhatja magát.

 

 

Több hitelesebb insider is megerősítette a hírt, miszerint a korábbi elsőkörös elkapóért cserepartnert keres a Bengals. A szándék nem meglepő, Ross ugyanis közel sem azt hozza Cincinnatiben amit reméltek tőle. Az elkapás nélküli, ám sérülésekkel teli újonc idényét követően egy biztatóbb második szezon következett, de a 21 elkapás és a 210 yard még mindig nem az igazi, noha a 7 TD már nem néz ki rosszul a lőlapján. A Bengals azonban új stábbal kezdi meg a felkészülést a következő idényre, amely a jelek szerint nem ragaszkodna a 4,22 másodperces 40 yardos időt produkáló elkapóhoz.

 

A 23 éves játékos A.J. Green és Tyler Boyd mögött csak harmadik számú célpontnak számít, talán az új levegő egy másik csapatnál jót tenne számára, és a Bengals is kaphat valami kompenzációt. Sokat elmond a hozzáállásukról, hogy a fennmaradó halott pénzt is bevállalnák egy csere esetén, Ross ugyanis összesen $4,8 millió garantált összegre jogosult a hátralévő két szezonjában. Viszont így megmaradna az ötödik éves opció lehetősége az új klubja számára, ha netán feltámadna hirtelen a poraiból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!