Connect with us

Hír

18 szezon után visszavonult a valaha volt egyik legjobb punter

A valaha volt egyik legjobb punter hivatalosan is befejezi pályafutását. A korábbi Texans- és Raiders-játékos Shane Lechler 42 évesen akasztja szögre a sisakot, habár már 2018-ban sem játszott, miután az edzőtáborban kivágta őt a Texans.

Lechlert 2000-ben draftolta a Raiders az ötödik körben, majd 18 szezont húzott le az NFL-ben. Ez idő alatt hétszer szavazták be a Pro Bowlba és hatszoros első csapatos All-Pronak mondhatja magát. Ezen kívül beválasztottak a 2000-es évek All-Star csapatába is.

Érdekes, hogy ugyanabban a classban választotta ki a Raiders Sebastian Janikowskit is, így kiváló rúgó-párosa volt a Raidersnek hosszú éveken át. Lechler öt évben vezette a ligát puntonkénti yardokban és ő az all-time rekorder ebben a kategóriában (47,6), miközben a valaha volt második legtöbb punttal (1.713) és második legtöbb punt yarddal (68.676) rendelkezik.

Eddig mindössze egy játékost, Ray Guyt (szintén korábbi Raider) választották be a Hall of Fame-be a punterek közül, Lechlernek pedig ugyanannyi Pro Bowl- és All Pro-részvétele van, ráadásul több yardot átlagolt, mint Guy. Illetve négy szezonnal többet is húzott le a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!