Connect with us

Hír

A Giants mellett a Patriots és a Chargers is érdeklődik Rosenért

Többen mondták, hogy a Cardinals nem fog egy harmadik körös picknél többet kapni Rosenért, ami már akkor is furcsán hangzott, most pedig viszonylag magabiztosan kijelenthető, hogy ennél többet fog kapni a Cardinals, ugyanis Joel Klatt (FOX) információi szerint már volt csapat, amelyik egy második körös picket ajánlott az arizonai csapatnak Rosenért.

Klatt úgy tudja, hogy a Giants, a Patriots és a Chargers komolyan érdeklődik a Cardinalsnál a tavalyi első körös irányító iránt, egyikük pedig egy második körös picket is felajánlott (ha tippelnem kellene, akkor a Chargersre voksolnék). A Cards viszont továbbra is első körös picket szeretne az irányítóért, ami mondjuk a Patriots vagy a Chargers esetében a kör végét jelentené, a Giantsnél pedig az 1/17-et, de nem lenne meglepő az sem, ha végül a Giants második körös pickje lenne a befutó – ha egyáltalán Gettlemanék ezt felajánlják Rosenért.

Aztán persze ki tudja, mennyi valóságalapja van ezeknek a híreszteléseknek, de ezek a legújabb információink a helyzet kapcsán. A Cardinals egyre biztosabb valószínűbb, hogy Kyler Murray-t fogja választani 1/1-re, azonban jó eséllyel csak a drafthoz nagyon közel fogják elcserélni Rosent, egyrészt addig mehet a licit a csapatok közt, másrészt az NFL sem akarja, hogy hamar kiderüljenek az 1/1-es csapat szándékai, hogy minél nagyobb legyen a felhajtás a draft körül.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!