Connect with us

Hír

A Giants rámozdulna Rosenre?

Ha a Cardinals hajlandó elcserélni Josh Rosent, akkor a Giants szeretne velük beszélgetni. Legalábbis az SNY információi szerint a Giants minden lehetséges opciót meg szeretne vizsgálni Eli Manning utódjának megtalálására, ez pedig magában foglalja Josh Rosen esetleges megszerzését is Arizonából.

A legtöbbek várakozása szerint a Cardinals Kyler Murray-t fogja választani 1/1-re és így elcserélné Josh Rosent. Azonban a csapat egyelőre nem árulja Rosent és állítólag még nem döntöttek, kit fognak választani az első választási joggal, így még egyáltalán nem vehető készpénznek ez a szcenárió. És még az sem biztos, hogy a Giants preferálná Rosent például Dwayne Haskinsszel, Drew Lockkal vagy akár Daniel Jonesszal szemben.

A Giantsé jelenleg az 1/6-os, az 1/17-es és a 2/37-es pick, amiket felhasználhat irányító választására, vagy a Rosenért való cserélésre. Az 1/6 minden bizonnyal sok lenne Rosenért, de még akár az 1/17 is (habár ha ez lenne az ára, szerintem érdemes lenne odaadni a Cardinalsnak), a legtöbbek szerint viszont akár a 2/37 plusz egy kis apró is elég lehet a másodéves irányítóért.

Tavaly 1/10-re választotta ki a Cardinals Rosent egy felcsere után, az újonc éve viszont nem sikerült valami jóra, habár nagyrészt nem az ő hibájából, így igazából nem lehet reálisan értékelni első évét, ezért is van nehéz helyzetben a Cardinals.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!