Connect with us

Hír

A kis Vince Papale is az Eagleshöz megy próbajátékra

Biztosan sokan láttátok a Legyőzhetetlen című filmet (ha nem, ajánlom), ami egy igaz történeten alapul, amikor az Eagles 1976-ban nyílt toborzót tartott, azaz mindenki kipróbálhatta magát, aki csak akarta. Dick Vermeil főedző pedig egyetlen egy játékost érdemesnek is talált arra, hogy elhívja az edzőtáborba. Ez az ember Vince Papale volt, az akkor 30 éves játékosnak sikerült is bekerülnie a keretbe és játszott is pár évet szeretett csapatában. Ezt a történetet filmesítették meg Mark Whalberg főszereplésével.

Most pedig az akkori hős fia, Vince Papale Jr., vagy ha úgy jobban tetszik Vinny Papale megy próbajátékra az Eagleshöz. Vinny apjához hasonlóan elkapót játszott a Delawere egyetemen és most szeretne bekerülni az NFL-be. El is megy az Eagles úgynevezett Local Pro Dayére április 17-én – minden csapat rendezhet egy ilyet a környékén lévő sulik játékosainak. Természetesen a legjobb játékosok ezen nem is vesznek részt, ez kvázi egy utolsó esély, hogy felkeltsék a fiatalok a csapatok figyelmét.

Papale szinte biztosan nem fog elkelni a drafton, de draftolatlanként akár kaphat valahol lehetőséget. Elég hollywoodi sztori lenne, ha ő is magára ölthetné az Eagles mezét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!