Connect with us

Hír

Alex Okaforral pótolja a pass rusht a Chiefs

Egy éven belül a Kansas City Chiefs három kiváló pass rushere is távozott a csapattól. 2019-ben Tamba Hali, Justin Houston és Dee Ford nélkül vág neki az amúgy sem acélos védelem a szezonnak, de innen szép csodát tenni.

 

 

A sémaváltás következtében a Chiefs jövőre 4-3-as base felállásban fog játszani, és ehhez keresnek embereket Bratt Veachék. Az első fecske a Saints szabadügynöke, Alex Okafor lett. A 28 éves defensive end karrierjét nem könnyítették meg a sérülések, ezért amikor 2017-ben a Saintshez került, egy most vagy soha lehetőség hullott az ölébe, de élni tudott vele – majd megsérült. Tavaly a farmot is odaadta Mickey Loomis Marcus Davenportért, ami azt is előre vetítette, hogy Okafor számára nem marad hosszú távon semmi New Orleansban.

 

Ezt használta ki a Chiefs, és hozta el magához 3 évre $18 millióért, ami ösztönzőkkel együtt 24 millióig kúszhat majd fel. Talán karrierjében most először ő lehet az első számú pass rusher egy védelemben, és nagyon szeretne élni ezzel a bizonyítási lehetőséggel, amiből a csapat reméli, hogy alaposan profitál majd.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!