Connect with us

Hír

Barr a Jetsé, Joyner a Raidersé, Funchess a Coltsé

Három igazolást szedtünk most egybe.

A Vikingstól távozó Anthony Barr a Jetsnél kötött ki és állítólag évi $14-15 milliót fog keresni. Az jó kérdés, hogy Gregg Williams passzsiettetőként vagy off-ball linebackerként akarja játszatni, de a szerződése alapján inkább pass rusher lehet belőle. A Vikingsnál nem ezt játszott a 26 éves játékos, így az egyetem óta nem igazán tudjuk, hogy mire képes ilyen szerepkörben.

A Ramstől távozó Lamarcus Joyner pedig a Raidersben kötött ki és egy négy éves szerződést írt alá – a részletek egyelőre nem ismertek. Mathieu és Collins szerződését elnézve nem lesz olcsó mulatság a 28 éves safety, de a Raidersnek van helye a fizetési sapkában. A korábbi második körös játékos 2017-ben hozta legjobb évét, a Rams franchise tagelte, most pedig elengedte, így kötött ki a Raidersnél, ahová sok segítség kell még a védelembe.

A Pantherstől távozó elkapó, Devin Funchess Indianapolisba költözik és egy egyéves, $10+3 milliós szerződést írt alá. Nagy hiányposzt az elkapó a Coltsnál, Funchess pedig egy nagytestű célpontot biztosíthat Andrew Luck számára. Nem volt olcsó, de a Colts is tele van pénzzel és csak egy évre érkezett.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!