About the author

17 Comments

 1. 1

  bjeela

  BigBen már soxor igazolta, hogy bár egy zseniális játékos, de valójában egy igazi tahó. A játékát imádom, a harcossága példamutató, de diplomatának pocsék. Viszont az is sokatmondó, hogy a csapat döntő többsége mellette áll. Emlékeztetnék rá, hogy ilyen kibeszélések minden csapat és QB esetében megvoltak, még a pecc sem maradt ki ebből, pedig TB12 a vezérség etalonja. Szóval csapategységben még nincs törés, de ha most jön egy pocsék szezon, ami nagyon is kinéz a Vasasnak, akkor simán benne van a pakliban, hogy 2020-ban összeomlik a kártyavár, BigBen és Tomlin repül és a Vasasra egy felettébb hosszú és ritka szar időszak vár.

 2. 2

  John Rambo

  Hát, már idén se jutottak a rájátszásba, ez azért elvárás náluk. Szerintem ezt még egyszer nem engedhetik meg maguknak.

 3. 3

  Laszlo Kuhn

  Megnéztem azt a jelenetet, amit Harris említett…hát kemény rámondani, hogy ez szándékos volt. Egyébként valóban érthetetlen, hogy Haley 1 perccel a vége előtt az ellenfél 20 yardosán 2 db térdelés helyett mi a fenéért hív futójátékot, de nem ez volt az egyetlen dolog, amit Haley-ben nem értettem. Ugyanakkor Bell pédául nem mondott semmi rosszat Ben-re, egyszerűen csak jobb szerződést akart, mint amit a Steelers kínált neki. Hogy ez mennyire sikerült neki, az kérdéses, de nem volt baja Bennel. AB-nak meg éppen már az is baj volt, ha JuJu felé ment a labda és nem felé…hisztizett is eleget. Talán ha Ben nem őt keresi majd azonnal, nem lesz ennyi interception se. Amúgy a támadófalban általában nagyon jóban vannak BB-vel, de ilyen kapcsolata volt Millerrel is anno. Nem vagyunk ott az öltözőben, egy 10 snappet vagy annyit sem a pályán lévő játékos bármit mondhat, csak örül, hogy kicsit foglalkozik vele a média….

 4. 4

  Kopi3.14

  Izé nem AB volt, aki amikor épp nem tetszett neki valami live FB posztot tolt az öltözőből?

 5. 5

  csak ezt ne

  Én nem emlékszem ilyen kibeszélésekre TB-vel kapcsolatban, csak ilyen megalapozatlan, elég rosszindulatú kacsákra, elsősorban az ESPN részéről, ami végül mindig jót tett a csapatnak. TB legalább 10 éve semmi negatívumot nem mond sem ellenfélről, sem csapattársról, sem volt csapattársról nyilvánosan, és róla sem mond senki semmi rosszat a játékosok közül, végül még az ősellenség Baltimore D-el is megbékéltek, akikkel igencsak ment a trash talk korábban.

  Big Ben valóban nem mentes a tahó megnyilvánulásoktól, különösen nem tetszett Rudolph felé nyomott kommunikációja. De sok felesleges volt egyébként is, amit én elsősorban Tomlin számlájára írok. Pontosan azt a fókuszt vette ki a csapatból, amire szükség lett volna néhányszor, hiszen a képességek aligha hiányoztak.

  Idén senki nem vár tőlük semmit, ez egy nagyon jó lehetőség lehet a számukra, szerintem veszélyes csapat lehet a Steelers idén.

 6. 6

  katonadani

  AB posztolt fb live-ot az öltözőből, de nem azért, mert nem tetszett neki valami.
  Az azért volt szerencsétlen, mert Tomlin közben a peccet szapulta.

 7. 7

  combat

  Nem. Mármint ha a 2017-es esetre gondolsz.

  AB-nek nem nem tetszett valami, hanem arról live-olt amikor Tomlin leseggfejezte a Patriotsot.

 8. 8

  combat

  Hmmmm.
  Ez kicsit olyan nekem, mint amilyen mostanában az egész világ (persze akkor min lepődök meg?!). Ha van egy a világnézetünknek ellentmondó info, akkor egyből az a reakcióm, hogy az aki mondja tuti hazudik, csak azért mondja mert ez az érdeke, különben is hiteltelen… jah meg gyíkember!
  Nem azt mondom, hogy el kellene egyből mindent hinni, de talán érdemes az új info tudatában felülvizsgálni az eddig kialakított képet is. Persze lehet, hogy a 10 másodperc hírnévért mondtak ilyet, de az sem kizárt, hogy igaz amit mondtak. Azért elég sok helyről hangzott már ez el BigB kapcsán…

  (mondjuk nem semmi amikor már az is az elkapó hibája, hogy az irányító őt olvassa először, ráadásul ezzel összefüggésben az is ha emiatt aztán INT-et dob :D ha BigB ennyire nem tud olvasni az tényleg komoly gond, de hogy erről hogy tehet AB?!…)

 9. 9

  bjeela

  Igazad van, ezekre a megalapozatlan kacsákra gondoltam és a sejtetésekre(emlékezz a pecctől távozók túlzott fegyelemről és merevségről, lélekromboló munkamániáról szóló megemlékezéseire), amik általában kontraproduktívak, és vélhetően a Vasas esetében is valami hasonlót fognak eredményezni ezek a kibeszélések. Legalábbis rövidtávon. TB12 ebben a tekintetben valóban makulátlan, ezért is mondtam, hogy etalon a QB-k között a viselkedésével. Megjegyzem szerintem ez is BB és Kraft szellemiségének(is) a hatása.

  Tomlinnal kapcsolatban teljesen egyetértünk, a fő gond valóban a HC – korábban már rengetegszer szidtam -, aki hagyta idáig fajulni a dolgokat és elszabadult hajóágyút csinált BigBenből. BB kezei között BigBen egy TB12 karakterű ember lehetett volna, ami a zsenijének csak pluszt jelentett volna.(tudom, hagyjuk a feltételes módot, mert valóban értelmetlen, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy mivé válhattak volna a legjobb QB-k – PManning, ARod, BigBen, Brees, etc, etc – ebben a pecces rendszerben)

  Ami az idei szezont illeti nem értünk egyet. Sztem a Vasas idén becsúszik a szőnyeg alá.

 10. 10

  csak ezt ne

  Persze lehet, hogy gyenge lesz a Steelers, de az is lehet, hogy lesz bennük egy csak azért is. Nagyon kíváncsi leszek erre a csoportra. Szerintem a Cincin is sötét ló egy új edzővel, de inkább nem, én a Ravensnél várok egy nagyon szenvedős évet, amit persze egy jó D teljesítmény megmenthet majd a katasztrofálistól. A Brownstól mindenki, (én is) egy komoly évet vár, most nagyon ott van a keret, de azért garantálni ennyi év kudarc után nem lehet semmit. És akkor a Steelers amitől sokan a bukást várják, holott egy jó drafttal (ami azért nem lenne szokatlan tőlük) simán ott lehetnének, ahol eddig, ráadásul idén daccal és előzetes elvárások nélkül. De még egyszer, bőven lehet, az is, hogy összeesnek az általános elvárások szerint.

 11. 11

  Antal Kovacs

  “a Ravensnél várok egy nagyon szenvedős évet, amit persze egy jó D teljesítmény megmenthet majd a katasztrofálistól” még jó hogy nem küldték el a fél kezdő defense-t. Ja várj, de :D

 12. 12

  csak ezt ne

  A fél védelem konkrétan 4 ember, akiből egyet már pótoltak, a többieket nyilván a dratról meg a maradék free agentekből próbálják pótolni majd. A Baltimore D szerintem erős marad, nyilván Mosley komoly veszteség, a többiek azért már inkább elengedhetőek voltak. Smith elviselhető lesz a hiánya, Weddle helyett ott lesz Thomas, ami bőven lehet upgrade is, míg Suggs hatalmas játékos volt, de azért a hangsúly most már nála, csak-csak a volton van.

 13. 13

  Antal Kovacs

  Nyilván ez így túlzó volt, de azért volt takarítás defense oldalon rendesen. És igen, igazad van, nem a defense lesz a gyengébb fele a csapatnak…

 14. 14

  d zoli

  Ben szerint ő kiérdemelte a jogot, hogy a busz alá lökjön csapattársakat. Szerintem ezzel jogilag elfogadta, hogy kapja az ívet a médiában.

 15. 15

  Laszlo Kuhn

  amikor nem tetszett valami akkor felborította az asztalt, hisztizett az edzőkkel….meg kidobta a bútort a floridai lakásából :)

 16. 16

  Laszlo Kuhn

  Jah értem…eszerint akkor el kell hinnem mindent, mert különben gyíkember meg hasonlók :D
  Nagyon humoros ilyen egyszerűen látni a világot.
  Én már ilyen vagyok, hogy elhiszem ez a srác 15 perc hírnévért képes volt azt gondolni, hogy BB ilyen ember lenne. Hogy nem beszélgetett vele és a többi és a többi.
  Már lassan tényleg ott tartunk, hogy minden rosszért ő a hibás és egyébként Brown például mindig jól csinálta a dolgát…
  Azért annyit hozzátennék, hogy érdemes néha elolvasni más emberek véleményét is ilyenkor. Nem fogom ideidézni, de a twitter tele van éppen egykori és jelenlegi csapattársak véleményével, akik állítják ez hülyeség. Most akkor ők is egy világméretű összeesküvés résztvevői lennének, mert azt mondják “tuti hazudik”?

 17. 17

  combat

  Nem azt mondom, hogy el kellene egyből mindent hinni…” :D

  Senki nem mondta, hogy Brown mindig jól csinálta a dolgát… Te viszont azt állítod, hogy az ő hibája, ha az irányító INT-et dob… (azért ne mond hogy nem érzed, hogy elég nevetséges ez a fajta hibáztatás).
  Legalább annyian mondják, hogy BigB is hibás, és valóban történtek azért hasonló esetek, mint amikről a cikkben olvasni, mint ahány tweetet te feltudnál hozni.

  Én továbbra sem azt mondom, hogy feltétlen igaz minden, vagy pont úgy történt mint ahogy itt felvázolták, csak arra próbáltam felhívni a figyelmed, hogy talán, esetleg, lehetséges, hogy amikor az utóbbi időben (mondjuk a Harrison féle ügy óta mindenképp) arról olvasni, hogy valami gond van a Vasasok háza táján abban mondjuk nagy mértékben benne van BigB meg Tomlin is, és nem feltétlen csak a primadonnának tartott AB a hibás…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team