Connect with us

Hír

Bennett: Eddig utáltam a Patriotsot

Négy éve Bennett még bunyót kezdeményezett a Patriots ellen, amikor nem bírta elviselni a vereséget a Seahawks játékosaként a Super Bowlon. Éveken át frusztrálta őt a csapat. Most viszont legalább egy évig az otthonának fogja hívni New Englandet és csapatának a Patriotsot.

Korábban utáltam a Patriotsot. Utáltam őket, mert olyan sokat nyertek. Utáltam őket, mert Tom Brady haja hosszú volt. Utáltam őket, mert Belichick kapucnis pulcsikat viselt. De most, hogy itt vagyok, imádom őket. Imádom Tom Brady haját. Imádok Hazafi lenni, mert ez csak a nyerésről szól. Úgy látom itt mindenki a csapatot helyezi előtérbe. Arról szól minden, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy elérjük, amit csapatként szeretnénk. Azt hiszem ezt imádom.

Érdekes, milyen gyorsan változik valaki véleménye. Pedig nem lehet neki új a csapat, hiszen testvére, Martellus játszott már a Patriotsban 2016 és 2017 között, Super Bowlt is nyert.

Ő imádta, de attól, hogy imádta, én még jobban utáltam. Előtte én voltam a Super Bowl győztes testvér. Ezt elvette tőlem. Csak úgy elvette. Úgyhogy most vissza kell vennem.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!