About the author

39 Comments

 1. 1

  Tom in Black

  Én azt olvastam, hogy az ügynöke a tavaly kínált 5 éves 70M-s ajánlat elfogadására buzdította. Persze Gurley térdsérülése tuti nem segített, ill. az sem, milyen jól pótolta őt Conner, ill Gurley-t is Anderson. Sokadszorra mutatkozott meg, mennyire fogyóeszköz a futó, és mennyire nem érdemes túlfizetni.

 2. 2

  Laca

  haha, oriasi pofara esés, ennel csak brown nyuglodese lesz szebb a raidersben (nem kívánom neki). es nyilván végig a steelers a hulye meg megy a propaganda :D nem mintha minden rendben lenne , de azert a tul lett tolva a zseb gmkedes :D

 3. 3

  Tom in Black

  Ezek a játékosok pénzt akartak. Az megvan. Brown meg mindenáron el is akart menni a Steelers-ből. Ez is megvan. A Steelers benyelt 21M halott pénzt, és bukta két meghatározó játékosát. Nem hiszem, hogy nem ők jöttek ki ebből rosszul. Bell SB-t fog nyerni? Nem. A Steelers-el nyert? Nem. Ugyanott van? Igen.
  ABrown ugyanez, csak nála a személyes komolyabb konfliktus is benne volt. Persze, lehetséges, hogy jobban örült volna, a Steelers elfogadja a Pats ajánlatát, és gyűrűre is lenne esélye, de ez van.
  De térjünk vissza erre amikor a Steelers küzd a csoport 3. helyért a Bengals-szal…

 4. 4

  Laca

  penzt akarnak, ez nem vitas. bellnek nem jott össze , brownnak igen.
  de mas franchise hasonlo estben is igy cselekedett volna.
  maradjunk annyiban a szezont illetoen, hogy sima masodik hely a csoportban :P

 5. 5

  Tom in Black

  Valójában döntést csak Brown esetében hoztak, Bell-re maximum megint tag-et tehettek volna, azzal meg ugyanúgy semmire nem mennek. Persze ha úgy vesszük, tavaly hoztak döntést, de ezzel az erővel megpróbálhatták volna elcserélni is, ahogy most Brown-t, kaphattak volna érte valamit, ha engedik tárgyalni akkor bárkivel, ha pedig így nézzük, akkor rossz döntést hoztak. Nyilván lehet, senki nem adott volna értékes picket, de ki tudja, meg sem próbálták.
  Brown meg nem ártatlan, ez OK, bár én nem tudom hibáztatni azért, hogy nem nyelte le, hogy Big Ben mindent rátol másokra, a GM meg korrektnek tartja ezt. Azért megnézném én őt top elkapók nélkül, mire is menne, persze most is lesz egy JuJu neki, szóval még mindig nem 3rd string embereknek kell majd dobálnia csak…
  Brady pedig csak egy példa volt, szerintem messze a legjobb példa arra, hogy előbb vállal magára minden felelősséget, minthogy bármikor mást vádoljon akár csak egy vereségért is. Az utolsó mondattal vitáznék azért, BB sem biztos, hogy ide jutott volna nélküle, azért csak kivágták Cleveland-ből, és összességében is negatív volt a mérlege Brady előtt. Egy Brissett irányításával csak benyelt egy 0-16-ot hazai pályán Brady eltiltása alatt is pl. De ebbe a témába mélyebben ne menjünk bele, ez nem az arra alkalmas topic. :)

 6. 6

  Laca

  summa summarum , a csapat a jelen helyzetbol nem johetett volna ki sokkal jobban.
  nyilván en is szivesen neznem a bbbket.
  bradyt csak azert irtam, mert kurvara unom mar ot is meg a pats is :D de nyilvan elismerem a teljesitmenyuket.

 7. 7

  Debreceni József

  Igen, a futó fogyóeszköz, emiatt szerintem teljesen korrekt ez a szerződés, főleg a magas garantált miatt is. Gurley miatt még fog fájni a Rams GM feje.

 8. 8

  Tom in Black

  Ez utóbbival nem vagy egyedül, minden, nem Pats drukker osztozik Veled az érzésben. :D
  Én azért remélem meglesz az a 45 éves cél neki, legalább, bár tovább már ne erőltesse, még elválik Gisele. :)

 9. 9

  Debreceni József

  Mármint a Steelers? Dehogynem, BigBent kellett volna elhajtani a 3,14csába, rögtön azután hogy belengette a visszavonulását🙂

 10. 10

  Tom in Black

  Ezzel az a baj (még ha nagyjából egyet is értek, bár én Tomlin-nal kezdtem volna a hajtást), hogy kétszeres SB győztes QB-t, aki még mindig liga szinten top 3 passzolt yardok terén egy PO nélküli szezonban is, nehéz csak úgy elhajtani, főleg, ha nincs mögötte épkézláb csere aki azonnal bevethető. Ált. az edzőket előbb beáldozzák.

 11. 11

  Tom in Black

  Én előbb adtam volna esélyt az új HC-nek rá, hogy Big Ben-t helyretegye. Játékban nem biztos, hogy találsz azért nála jobbat, még úgy sem, hogy vannak homály meccsei, főleg a Jags elleniek ugye. :D

 12. 12

  Kopi3.14

  Mások is kritizálják a csapattáraakat ha úgy akad az meg hogy köpködi őket ordas nagy hazugság!

 13. 13

  Bélabá a csótány

  Főleg miután lenyilatkozta, hogy nem fog semmiben se segíteni a Rudinak…

 14. 14

  Debreceni József

  Na meg az is. Ha valaki ott bomlaszt már évek óta az ő, Tomlin meg asszisztál hozzá.

 15. 15

  DrBaji Mihály

  :)

 16. 16

  DrBaji Mihály

  :)

 17. 17

  bjeela

  Egyezünk, Tomlint kellett volna lapátra tenni már vagy 2-3 éve.

 18. 18

  Fetyke

  Na na! Azért az irányító nélküli Ravenst sem írnám le a helyedben! :D

 19. 19

  Fetyke

  “Azért más franchise nem biztos, hogy megengedi azt, amit a Steelers Big Ben-nek…”
  Mondjuk a Packers Rodgersnek?

  És én nem temetném még ennyire a vasasokat sem. Amíg a támadófal elit szinten tud teljesíteni és össze tudnak rakni egy korrekt védelmet, addig bizony számolni kell velük. Legalábbis szerintem.

 20. 20

  Tom in Black

  Azért más franchise nem biztos, hogy megengedi azt, amit a Steelers Big Ben-nek… Köpködhetett mindenkire a médiában a csapatból, az edzői stáb és a GM engedélyével. Amikor ő dobált néha-néha 5 INT-eket egy meccsen is… Nem várnám meg fél lábon, míg mondjuk egy Brady valaha másra fog mutogatni sikertelenség esetén.
  Lehet kritizálni, de csak házon belül, kifelé egységet kellene mutatni. Nagyon amatőr módon kezeltek mindent a csapatnál, és ez első sorban Tomlin hibája.
  Aztán lehetséges, hogy igazad lesz, a Ravens keményen dolgozik a védelem leépítésén, Lamar-ra meg azért nem tenném rá a házat… :D De jegyezzük meg, hogy az a 2. hely ennek lesz betudható, ha meglesz. :D Wild cardban azért nem bíznék.

 21. 21

  Doppelspeiche 154

  Lehet akkor meg 5 evröl volt szo. Szerintem a 4 ev 52,5-61 nem rossz neki.

 22. 22

  Gabe

  Le’Veon Bellnél nem számoljátok, hogy 12M garantáltat hagyott a Steelersnél. Így még pocsékabb ez a szerződés, mert vagy 5év (4 Jets + 1 Steelers nem játszás) a 35M garantált, vagy máshogy számolva: 35M-12M= 23M garantálttal van beljebb.

  Big Ben jelenleg csak a 12. legjobban fizetett irányító, közben top3 yardokat dobál, miért is küldeném el?

  Tomlin: 12 év headcoach, nem volt még negatív szezonja, 1SB win, 1SB részvétel, úgy tartja magas szinten a Steelerst, hogy nincs/nem is volt egy jó draft pickje sem, nem nehéz 1/1-re jó játékosokat húzni

 23. 23

  d zoli

  Fear the AFC East! Nem biztos, hogy Bell rosszul járt. A Picciben a darálóba tették volna az utolsó évében.
  Most is szépen keres. No meg Ny ban van. A rappkarrier ugye…

 24. 24

  Laca

  hogy hazon belül vannak “gondok” ez nem vitas, de en nem azt cafoltam.
  annyit mondtam hogy nem volt rossz döntés egyik sem a csapat részerol.
  bell eseteben adott indokolatlanul nagy penzt, brownnal meg nem is volt opcio nagyon, megromlott hangulat el kellett engedni, de azert ne gondoljuk hogy o telhesen ártatlan az egesz sztoriban.
  az meg hogy brady hogy kerul ide azt nem tom, de jobb is ha nem jar a szaja, mert kirakjak es belicsik nélkül nulla gyuruje lenne :D

 25. 25

  combat

  Na tetszik látni, minden rendben a Steelers háza táján, nincs itt semmi látnivaló! ;)

 26. 26

  Gergely Nagy

  Sajnos a Packerstol kikapott 😫(2sbreszvetel)

 27. 27

  Debreceni József

  Ja igen, Tomlint is felültettem volna arra a “one way ticket” buszra ami két éve elment, stimmt. Új edzőt hozni, oldja meg a qb kérdést. Van elég elfogadható szinten játszó bridge qb jelenleg a ligában.

 28. 28

  bjeela

  Az valóban szimpatikus volt tőle, de ettől függetlenül BigBen még mindig az egyik legjobb QB a ligában, aki 5000 yard környékén hajigál évek óta és ha jó kedve van, akkor eszméletlen dolgokra képes. Persze, ha nincs kedve, akkor simán dob 5 INT-t is. ;)

 29. 30

  Kopi3.14

  Nem, ez még a holdoutja előtti Tweet csörte volt.

 30. 31

  Kopi3.14

  Darálóba? Mégis hogy?

 31. 32

  Kopi3.14

  Az megvan, hogy a Steelers 5 éves szerződést akart neki adni? Összesen több pénzt, kicsivel kevesebb garantáltat.

 32. 33

  d zoli

  Mely esetben vigyáznak rá. Második tag alatt meg kifacsarják.

 33. 34

  Krisztian Fekete

  Én nem sajnáltam! :)

 34. 35

  Tom in Black

  Nyilvánosan nem mindenki kritizál, sőt, igen ritka, ide vezet. Egy vezér meg főleg ne a fogaskerekeket hibáztassa. Nálam ez köpködés. A vezetőség nyilatkozatai meg végképp abszurdak voltak, miszerint van Big Ben, meg 51 “gyereke”. Kicsit erős ez amikor liga szinten legjobb játékosok vannak adott poszton mellette, olyanok is akiknek a teljesítményéhez nem sok köze van, értsd nem csak elkapók…

 35. 36

  Tom in Black

  ARod-ot szándékosan nem kevertem most bele, elég sok témakörben fejtegetem róla a véleményem, gondoltam egyszer kihagyom. :D

 36. 37

  d zoli

  Az egy kedves eljárás. Picit föltekerik a snap számot. Kap meccsenként pár plusz carryt. Néhány plusz targetet. Esetleg kicsivel több blitzet kell fölvenni. Csak plusz 50-100 alkalom amikor ütközik. Ha nem sérül le, akkor is jobban elhasználódik a teste. Sok sikert a nagy lóvéhoz az új helyen. Pápá.

 37. 38

  Kopi3.14

  A második tag alatti megbeszélések során adták volna neki. Amit elutasított. Most kevesebbért, s csak kicsivel több garantáltért ment a Jetsbe, egy kiült évvel.

 38. 39

  d zoli

  http://www.espn.com/blog/pittsburgh-steelers/post/_/id/29309/the-30-month-leveon-bell-contract-saga-how-we-got-here
  Abban az 5 évben 17m a gari. Ebben 35.

  Plusz korábban megmondta, hogy mennyi az igény és tag alatt nem játszik. Nem adták meg. Tagelték. Nem adták meg az utolsó ajánlatban sem. Közben szépen össze is balhéztak.

  Szerintem most nem veri a fejét a falba. Azt majd az új csapata teszi, ha nem teljesít.

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás