Connect with us

Hír

Devin White: Draftoljatok, mert 5 év múlva 100 milliót fogok elkérni

Devin White a konszenzus legjobb linebacker az idei classban, az LSU kiválósága minden bizonnyal a top10-ben fog elkelni (top12-ben rossz esetben) és ezt ő maga is tudja. White most írt alá a Nike-val egy szerződést, azonban amit a sportszergyártótól kapott, az el fog törpülni ahhoz képest, amit majd 5 év múlva kaphat a piacon – legalábbis ő ezt várja.

Az emberek tudják, hogy “Devin nem lesz sokáig a boardon és nem fogunk még egy Devint találni a következő 10 évben. Ritka tehetség.” Draftoljanak engem, mert amikor kikerülök a szabadügynök piacra öt év múlva, az áram fel fog menni. Akkor 100 millió dollárt fogok elkérni.

White-nak igazából felesleges volt a most pénteki Pro Day, a számokkal mérhető gyakorlatokat nem is csinálta meg, hiszen a combine-on kiválót nyújtott. Azonban a pozíciós gyakorlatokat megcsinálta újra és most sem okozott csalódást.

Ez mutatja a versenyszellemem és a kemény munkám. Nem azt próbálom csinálni, amit előttem bárki más. Saját magamnak egy új utat próbálok kitaposni. A top5-ben akarok elkelni a drafton.

Erre esélye is lehet, hiszen akár már a Raiders is draftolhatja 1/4-en (évek óta nincs normális linebackere a csapatnak), de esélyes lehet a Buccaneers is 1/5-ön (Kwon Alexander elengedése után), aztán a Giants is kiviheti (Gettleman szereti az LB-ket és hiányposzt is), majd jön a Lions 1/8-ra, a Broncos 1/10-re, a Bengals 1/11-re, a Packers pedig 1/12-re. Igazából már meglepetés lenne, ha a Packersnél bent maradna, legtöbben a Broncos-Bengals pároshoz várják White-ot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!