Connect with us

Hír

Donald Penn távozik Oaklandből

Miután óriási szerződéssel leigazolta a Raiders a Patriots korábbi bal oldali tackle-jét, Trent Brownt, várható volt, hogy Donald Pennek nem sokáig lesz maradása. Az este folyamán ki is vágták.

A 36 éves LT 5 év után távozott a Raiderstől, ahol segítségével a liga egyik legjobb támadófalát sikerült összeraknia Reggie McKenzie general managernek. Távozása már tavaly is a levegőben lógott, de akkor egy fizetéscsökkentéssel kiharcolta magának, hogy a csapat kötelékei között maradjon, ám ez idén már nem sikerült. Az mondjuk érdekes, hogy a Raiders miért várt eddig, hiszen a kivágás előtti napon lett garantált a szerződésében az $1,75 milliós roster bónusza, amit így halott pénzként kénytelen elkönyvelni a csapat.

Kelechi Osemele után tehát egy újabb veterán távozott az oaklandi egységből, nagyjából $5,5 milliót felszabadítva ezzel a fizetési keretből. Penn egy közleményben köszönte meg a Raidersnek és a szurkolóknak a támogatást, valamint elmondta, hogy nem tervezi még abbahagyni a sportot, és idén még játszana valahol. Szóval GM-ek, veterán, jó képességű OT keres új, szerető gazdát!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!