Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb a Cardinals-Murray házasság

Tényleg irányítót választhat az Arizona Cardinals az első körben két egymást követő évben? A jelek szerint nagyon is jó esély van erre, azaz arra, hogy Kyler Murray legyen az 1/1 és Josh Rosen új csapatban kössön ki.

Kim Jones (NFL Network) arról számolt be Indianapolisból, hogy a ligában szinte teljes egyetértésben úgy hiszik, hogy Murray lesz a Cardinals választottja. Tony Pauline (Draft Analyst) pedig úgy tudja, hogy Kliff Kingsbury a combine-on azt mondta többeknek, hogy a Murray-Cardinals dolog lefutott üzlet. Connor Rodgers (Bleacher Report) pedig arról tweetelt, hogy nehéz olyan NFL alkalmazottat vagy médiában dolgozó embert találni, aki nem úgy gondolja, hogy Kyler Murray lesz az 1/1.

Minden bizonnyal sokan unjátok már a témát és sokan továbbra sem fogjátok elhinni a lehetőségét sem, de ilyen egyöntetű hírek után meg lehet barátkozni a gondolattal, hogy ez tényleg megtörténhet. Sok idő van még a draftig, szóval lefutottnak semmiképp sem lehet nevezni a dolgokat, főleg hogy Pauline is kiemeli, hogy a végső szó nem Kingsburyé, hanem Steve Keimé, de az irányítókkal jól bánó edzőnek nagy szava kell, hogy legyen ebben a döntésben.

Josh Rosen kapcsán most a Redskins tűnik a leglogikusabb opciónak, ha a Skins odaadná az 1/15-ös pickjét, akkor minden bizonnyal ez lenne a minden fél (Cardinals, Murray, Rosen, Redskins) számára legjobb forgatókönyv.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!