Connect with us

Hír

Ez a három csapat érdeklődik legjobban Antonio Brown iránt

Adam Schefter információi szerint három csapat érdeklődött eddig elég komolyan a Steelersnél Antonio Brown kapcsán. Mások is felvették a kapcsolatot a csapattal a kiváló elkapó megszerzésének ügyében és mindig jöhet új kérő, de jelenleg ez a három franchise tekinthető a verseny esélyesének: Tennessee Titans, Oakland Raiders, Washington Redskins.

A Steelers először egy első körös picket és még többet várt Brownért, mostanra ez lecsökkent egy első körös pickre, azonban egyáltalán nem biztos, hogy ezt meg is kapja a pittsburghi együttes.

Kevin Colbert general manager a combine-on elmondta, hogy nem zárnak ki egyetlen csapatot sem, de ideális esetben olyan helyre szeretnék cserélni, akivel sosem játszanak. A három csapat közül így a Redskins lenne a legjobb számukra. Érdekes egyébként, hogy a verseny Brownért a Titans mellett a két Gruden közt dőlhet el, Jay és Jon is le szeretne csapni a 31 éves, zsinórban hat szezonon át 100+ elkapást produkáló elkapóra, akinek megromlott a kapcsolata a Steelersszel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!