Connect with us

Hír

Jarrett, Clark és Lawrence is megkapta a taget

Három All-Pro szintű klasszis is franchise taget kapott a csapatától: Grady Jarrettet (DT) a Falcons, Frank Clarkot (DE) a Seahawks, DeMarcus Lawrence-t (DE) pedig a Cowboys láncolta magához:

 

  • Jarrett – 15,2 millió dollár
  • Clark – 17,128 millió dollár
  • Lawrence – 20,56 millió dollár

 

 

Mindhárom csapat hosszú távú szerződést szeretne kötni a játékosával, legalábbis ez volt eddig a hivatalos kommunikáció. Ugyanakkor a felek elképzelései még valamennyi esetben nagyon távol állnak egymástól, július 15-ig lesz lehetőségük megegyezni.

 

Jarrett top DT-fizetésre számíthat, ami 15-20 millió körül mozog. Aaron Donald rekordértékű 22,5 milliós szerződését biztos, hogy nem dönti meg, de Fletcher Cox 17 milliós fizetése nem elérhetetlen cél. Ami Clarkot és Lawrence-t illeti, vélhetően mindkét játékos 17+ milliót fog keresni, az sem kizárt, hogy megdöntik Von Miller 19 milliós fizetését és belépnek a 20+ milliós kategóriába (Khalil Mack 23,5 milliót keres).

 

Lawrence egyébként elmondta, hogy nem hajlandó ismét a franchise tag alatt játszani, így ezen a fronton lehet még felhajtás és konfliktus a felek közt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!